'Şahsa değil topluma hizmet edeceğiz'

SİYASET 21.03.2024 - 19:53, Güncelleme: 21.03.2024 - 19:53 3115+ kez okundu.
 

'Şahsa değil topluma hizmet edeceğiz'

MHP Bulancak İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Yusuf Sarıgül, şahsa hizmet için değil, topluma hizmet için görev beklediklerini söyledi.
Seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Sarıgül, seçimlere 1 hafta kala yaptığı açıklamada, "Değerli Bulancaklı hemşehrilerimiz vekilimizle yaptığımız istişare sonucunda il genel meclisi üyeliğini kazandığımız andan itibaren ilk hedeflediğimiz çalışmalar köy yollarımızın bir an önce sıkıntılarının giderilmesi, yayla ve köylerimizin elektrik ve su problemlerinin çözülmesi, daha kaliteli ve ivedi çözüm üretebilmek için Giresun Karayolları Bölge Şefliğinden kurtarıp Bölge Müdürlüğünü Giresun’umuza kazandırmaktır. Aydındere, Bektaş ve Kovanlık yol problemlerinin çözümü için vekillerimiz ile birlikte güç birliği yapıp bir an önce çözüme ulaştırmak, Karagöl ve Bektaş arası ulaşımı çözüme kavuşturmak hedeflerimiz arasındadır. Hedefimiz birlikte el ele sorunsuz sıkıntısız yaşanabilir bir Bulancak, ayrı gayrı düşmeden, şahısa değil topluma hizmet için desteklerinizi istiyoruz. Göreve geldiğimiz andan itibaren şehrimizin, köylerimizin, yaylalarımızın dertlerini sıkıntılarını el birliği ile çözüme ulaştırmak için canla başla çalışacağız. Her ay muhtarlarımızla toplantı yapıp istişareler yaparak, mahallle ve köylerimizin problemlerini yerinde gidip görerek ivedilikle çözüme kavuşturmak için çabalayacağız. Siz değerli vatandaşlarımıza buradan söz veriyoruz. 31 Mart seçiminde İl Genel Meclisi için Milliyetçi Hareket Partimize sonsuz desteklerinizi istiyorum. İl Genel Meclis Pusulasında 30. Sıradayız. Sandık başında bizleri unutmayın. Saygılarımı sunar, şimdiden verdiğiniz destek için bütün Bulancaklı hemşehrilerime şimdiden teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
MHP Bulancak İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Yusuf Sarıgül, şahsa hizmet için değil, topluma hizmet için görev beklediklerini söyledi.

Seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Sarıgül, seçimlere 1 hafta kala yaptığı açıklamada, "Değerli Bulancaklı hemşehrilerimiz vekilimizle yaptığımız istişare sonucunda il genel meclisi üyeliğini kazandığımız andan itibaren ilk hedeflediğimiz çalışmalar köy yollarımızın bir an önce sıkıntılarının giderilmesi, yayla ve köylerimizin elektrik ve su problemlerinin çözülmesi, daha kaliteli ve ivedi çözüm üretebilmek için Giresun Karayolları Bölge Şefliğinden kurtarıp Bölge Müdürlüğünü Giresun’umuza kazandırmaktır. Aydındere, Bektaş ve Kovanlık yol problemlerinin çözümü için vekillerimiz ile birlikte güç birliği yapıp bir an önce çözüme ulaştırmak, Karagöl ve Bektaş arası ulaşımı çözüme kavuşturmak hedeflerimiz arasındadır. Hedefimiz birlikte el ele sorunsuz sıkıntısız yaşanabilir bir Bulancak, ayrı gayrı düşmeden, şahısa değil topluma hizmet için desteklerinizi istiyoruz. Göreve geldiğimiz andan itibaren şehrimizin, köylerimizin, yaylalarımızın dertlerini sıkıntılarını el birliği ile çözüme ulaştırmak için canla başla çalışacağız. Her ay muhtarlarımızla toplantı yapıp istişareler yaparak, mahallle ve köylerimizin problemlerini yerinde gidip görerek ivedilikle çözüme kavuşturmak için çabalayacağız. Siz değerli vatandaşlarımıza buradan söz veriyoruz.

31 Mart seçiminde İl Genel Meclisi için Milliyetçi Hareket Partimize sonsuz desteklerinizi istiyorum. İl Genel Meclis Pusulasında 30. Sıradayız. Sandık başında bizleri unutmayın. Saygılarımı sunar, şimdiden verdiğiniz destek için bütün Bulancaklı hemşehrilerime şimdiden teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.