Saadet Meydan konuşmasıyla dikkat çekti!

SİYASET 29.03.2024 - 16:13, Güncelleme: 29.03.2024 - 16:28 3790+ kez okundu.
 

Saadet Meydan konuşmasıyla dikkat çekti!

Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Ethem Aydın, Bulancak Meydanı’nda halka seslendi. Konuşmasıyla dikkat çeken Aydın, alanı dolduran vatandaşlardan tam not aldı.
Saadet Partisi İl ve Belediye Meclisi adaylarının tanıtımı ile başlayan miting’de Bulancak İlçe Başkanı Yüksel Aslan, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Davut Tepeyurt, İl Genel Meclisi Adayı Ömer Öztürk ve Giresun Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Bektaş sırasıyla Bulancaklılara seslendi. Bektaş konuşması sırasında fıkra anlatarak emeklilerin geçim sıkıntısını örneklendirmesi miting alanını dolduranların alkışları ve ıslıklarıyla karşılık buldu. Miting boyunca vatandaşların açtıkları dövizlerde ekonomi ve Filistin vurgusu yapılarak toplumsal sorunlara değinildi. Bulancak Belediye Başkan Adayı Ethem Aydın, “Bizim seçim hengâmesi, afiş pankart, gürültü kirliliği, yemekler, ziyafetler verme lüksümüz yok. Yaşanan bir soykırım var.” Diyerek, filistinde yaşanan acılara ve sorunlara değinerek konuşmasına başladı. Ekonomik sorunlara değinen Aydın, “ Bu halkı kök maaşa muhtaç ettiler, Bazı siyasi partiler var yıllardır mecliste ve bayrağımızı yere atıp çığnıyorlar. Bu partiler kapatılmasın bu partileri millet kapatsın. Millet oy vermesin ki kapansın.” Sözleriyle büyük bir alkış aldı.  Saadet Partililer ve Milli görüşçüler Kamu imkânlarını biz ateşten bir gömlek kabul ederiz. Hiçbir zaman şahsi menfaat aracı olarak kullanmadık, kullandırmadık, kullandırmayacağız. Konuşması bitirirken herkese teşekkür eden Ethem Aydın kibarlığı ve naifliyle mitinge katılanlardan tam not aldı.
Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Ethem Aydın, Bulancak Meydanı’nda halka seslendi. Konuşmasıyla dikkat çeken Aydın, alanı dolduran vatandaşlardan tam not aldı.

Saadet Partisi İl ve Belediye Meclisi adaylarının tanıtımı ile başlayan miting’de Bulancak İlçe Başkanı Yüksel Aslan, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Davut Tepeyurt, İl Genel Meclisi Adayı Ömer Öztürk ve Giresun Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Bektaş sırasıyla Bulancaklılara seslendi. Bektaş konuşması sırasında fıkra anlatarak emeklilerin geçim sıkıntısını örneklendirmesi miting alanını dolduranların alkışları ve ıslıklarıyla karşılık buldu. Miting boyunca vatandaşların açtıkları dövizlerde ekonomi ve Filistin vurgusu yapılarak toplumsal sorunlara değinildi.

Bulancak Belediye Başkan Adayı Ethem Aydın, “Bizim seçim hengâmesi, afiş pankart, gürültü kirliliği, yemekler, ziyafetler verme lüksümüz yok. Yaşanan bir soykırım var.” Diyerek, filistinde yaşanan acılara ve sorunlara değinerek konuşmasına başladı. Ekonomik sorunlara değinen Aydın, “ Bu halkı kök maaşa muhtaç ettiler, Bazı siyasi partiler var yıllardır mecliste ve bayrağımızı yere atıp çığnıyorlar. Bu partiler kapatılmasın bu partileri millet kapatsın. Millet oy vermesin ki kapansın.” Sözleriyle büyük bir alkış aldı. 

Saadet Partililer ve Milli görüşçüler Kamu imkânlarını biz ateşten bir gömlek kabul ederiz. Hiçbir zaman şahsi menfaat aracı olarak kullanmadık, kullandırmadık, kullandırmayacağız. Konuşması bitirirken herkese teşekkür eden Ethem Aydın kibarlığı ve naifliyle mitinge katılanlardan tam not aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.