Saadet Bulancak’ta Projelerini açıkladı

SİYASET 21.03.2024 - 16:04, Güncelleme: 21.03.2024 - 16:04 3716+ kez okundu.
 

Saadet Bulancak’ta Projelerini açıkladı

Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Ethem Aydın ve Meclis Üyesi Adayları seçim kampanyası kapsamında mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
‘Çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmadan’ sloganıyla hareket eden adaylar, dürüst yönetim ve liyakat anlayışını merkeze koyarak Bulancak'ın geleceği için projelerini anlatıyorlar. ‘Bulancak için birçok projemiz var fakat en büyük projemiz liyakatli yönetim anlayışımız’ diye konuşan Başkan Adayı Aydın, “Pazar suyu Köprüsü'nden Fatoğlu fabrikasına kadar uzanacak insanımıza, ulaşımda zaman tasarrufu ve ekonomik rahatlık getirecek, trafik ve park sorununu rahatlatacak sahil tramvay hattı projesini hayata geçireceğiz. Belediye olarak, şehir içindeki otopark sorununu çözmek için büyük bir adım atacağız. Artık Bulancak'ın belirli bölgelerindeki otoparklar ücretsiz olacak. Bu sayede, vatandaşlarımız alışveriş yaparken, işlerine giderken veya sosyal aktivitelerine katılırken park yeri bulma derdiyle uğraşmayacaklar. Ücretsiz otoparklar sayesinde, şehrimizin yaşam kalitesi artacak” dedi. ‘Denizle Kadınlar Buluşuyor’ Bulancak Belediye Başkan Adayı Ethem Aydın, şehirde yaşayan kadınların rahatlıkla denize girebilmeleri ve insani ve ahlaki ölçüler içerisinde deniz, kum ve güneş gibi nimetlerden en güzel şekilde istifade edebilmeleri için özel bir proje başlatacaklarını açıklayarak, “Kadın Plajı Projesi kapsamında, kadınlara özel modern bir plaj bölgesi kurulacak ve Bulancaklı kadınlar denizle buluşacak. Kadın Plajı Projesi, şehirde yaşayan kadınların sosyal hayata daha aktif katılımını teşvik ederken, aynı zamanda kadınların günlük streslerini atabilecekleri bir ortam sunacak. Proje ile kadınlar, kendilerine ayrılmış özel bir alanda denizle buluşma imkanına ve nimetine kavuşmakla, aileleriyle birlikte güzel vakit geçirebilecekler” diye konuştu.
Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Ethem Aydın ve Meclis Üyesi Adayları seçim kampanyası kapsamında mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

‘Çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmadan’ sloganıyla hareket eden adaylar, dürüst yönetim ve liyakat anlayışını merkeze koyarak Bulancak'ın geleceği için projelerini anlatıyorlar. ‘ Bulancak için birçok projemiz var fakat en büyük projemiz liyakatli yönetim anlayışımız’ diye konuşan Başkan Adayı Aydın, “Pazar suyu Köprüsü'nden Fatoğlu fabrikasına kadar uzanacak insanımıza, ulaşımda zaman tasarrufu ve ekonomik rahatlık getirecek, trafik ve park sorununu rahatlatacak sahil tramvay hattı projesini hayata geçireceğiz. Belediye olarak, şehir içindeki otopark sorununu çözmek için büyük bir adım atacağız. Artık Bulancak'ın belirli bölgelerindeki otoparklar ücretsiz olacak. Bu sayede, vatandaşlarımız alışveriş yaparken, işlerine giderken veya sosyal aktivitelerine katılırken park yeri bulma derdiyle uğraşmayacaklar. Ücretsiz otoparklar sayesinde, şehrimizin yaşam kalitesi artacak” dedi.

‘Denizle Kadınlar Buluşuyor’

Bulancak Belediye Başkan Adayı Ethem Aydın, şehirde yaşayan kadınların rahatlıkla denize girebilmeleri ve insani ve ahlaki ölçüler içerisinde deniz, kum ve güneş gibi nimetlerden en güzel şekilde istifade edebilmeleri için özel bir proje başlatacaklarını açıklayarak, “Kadın Plajı Projesi kapsamında, kadınlara özel modern bir plaj bölgesi kurulacak ve Bulancaklı kadınlar denizle buluşacak. Kadın Plajı Projesi, şehirde yaşayan kadınların sosyal hayata daha aktif katılımını teşvik ederken, aynı zamanda kadınların günlük streslerini atabilecekleri bir ortam sunacak. Proje ile kadınlar, kendilerine ayrılmış özel bir alanda denizle buluşma imkanına ve nimetine kavuşmakla, aileleriyle birlikte güzel vakit geçirebilecekler” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.