Pirazizli gençler ili temsil edecek

GÜNDEM 06.03.2024 - 13:43, Güncelleme: 06.03.2024 - 14:03 2922+ kez okundu.
 

Pirazizli gençler ili temsil edecek

Piraziz Şehit Öner Güner AİH ve Fen- Sosyal Bilimler Lisesi Okul Sporları Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Finallerinde Giresun’u temsil etme hakkı kazandı.
Giresun'da İl Gençlik Spor Müdürlüğünde yapılan il birinciliği yarışmasında okulun öğrencilerinden İrem Coşar ve İsa Melikoğlu Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmasında 18 metre müsabakalarında birinciliği alarak ileriki tarihlerde yapılacak Türkiye finallerinde Giresun'u temsil edecekler. Okul müdürü Deniz Karadenizli: "Okulumuzun akademi başarılarının yanında sportif başarıları da bizleri gururlandırıyor. Çocuklarımızı hazırlayan okulumuzun baş müdür yardımcısı Erol Aşık ve öğrencilerimizi tebrik ediyor ve Türkiye finallerinde başarılar diliyorum" dedi.
Piraziz Şehit Öner Güner AİH ve Fen- Sosyal Bilimler Lisesi Okul Sporları Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Finallerinde Giresun’u temsil etme hakkı kazandı.

Giresun'da İl Gençlik Spor Müdürlüğünde yapılan il birinciliği yarışmasında okulun öğrencilerinden İrem Coşar ve İsa Melikoğlu Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmasında 18 metre müsabakalarında birinciliği alarak ileriki tarihlerde yapılacak Türkiye finallerinde Giresun'u temsil edecekler.

Okul müdürü Deniz Karadenizli: "Okulumuzun akademi başarılarının yanında sportif başarıları da bizleri gururlandırıyor. Çocuklarımızı hazırlayan okulumuzun baş müdür yardımcısı Erol Aşık ve öğrencilerimizi tebrik ediyor ve Türkiye finallerinde başarılar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.