Özen Kitapevi ‘Askıda Kitap’ kampanyası başlattı

EĞİTİM 21.06.2021 - 17:15, Güncelleme: 21.06.2021 - 17:15 2638+ kez okundu.
 

Özen Kitapevi ‘Askıda Kitap’ kampanyası başlattı

Bulancak’ta internet üzerinde bir araya gelen Kitapsever kulübü bir üyenin önerisi üzerine Özen kitapevi başta öğrenciler olmak üzere kitaba ihtiyaç duyan herkes için ‘askıda kitap’ kampanyasını başlattı.
Standı Ahmet Kara’nın bacanağı Faruk ve eşi Ayla Anapa oluşturdu. Ayrıca Ceylin Kırtasiye ve Çalıkuşu kitapevi de destek verdi. Kitapseverler okuduğu romanları standa bağışlayarak ücretsiz olarak maddi durumu olmayan öğrencilere ulaştıracak. Bulancak’ta Pandemi sürecinde vatandaşların kitaplara yöneldiğini söyleyen Ahmet Kara, “Pandeminin ilk çıktığı dönemlerde çok fazla bir yoğunluk yoktu. İnsanlar kitap almaya dahi korkuyordu. Şimdi insanlar yeni yeni kitap almaya başladılar. Okur oranımız gerçekten arttı. İnşallah daha da artar. Evde kalanlar vaktini kitaplarla değerlendiriyor, kendini yeniden keşfediyor. Kitap kategorisinde ilk sırayı romanlar alıyor. Genelde yaşanmış hikayeler, romanlar, kişisel gelişim kitapları çok satılıyor Bizim okur kesimimiz her yaştan diyebiliriz. Bir toplumun çağdaş medeniyetler seviyesine çıkmasının tek şartı okumaktır. Kitaba ulaşamayan kimse, özellikle de gençlerimiz kalmasın diye Kitapseverler kulübünden bir arkadaşımızın önerisi üzerine Askıda Kitap kampanyasını başlattık. Alan el, veren eli görmeyecek. Elimizden geldiğince gençlere çocuklara kitap konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda askıda kitap kampanyamızda başlattık” dedi.   Haber: Erol Küçük
Bulancak’ta internet üzerinde bir araya gelen Kitapsever kulübü bir üyenin önerisi üzerine Özen kitapevi başta öğrenciler olmak üzere kitaba ihtiyaç duyan herkes için ‘askıda kitap’ kampanyasını başlattı.

Standı Ahmet Kara’nın bacanağı Faruk ve eşi Ayla Anapa oluşturdu. Ayrıca Ceylin Kırtasiye ve Çalıkuşu kitapevi de destek verdi. Kitapseverler okuduğu romanları standa bağışlayarak ücretsiz olarak maddi durumu olmayan öğrencilere ulaştıracak. Bulancak’ta Pandemi sürecinde vatandaşların kitaplara yöneldiğini söyleyen Ahmet Kara, “Pandeminin ilk çıktığı dönemlerde çok fazla bir yoğunluk yoktu. İnsanlar kitap almaya dahi korkuyordu. Şimdi insanlar yeni yeni kitap almaya başladılar. Okur oranımız gerçekten arttı. İnşallah daha da artar. Evde kalanlar vaktini kitaplarla değerlendiriyor, kendini yeniden keşfediyor. Kitap kategorisinde ilk sırayı romanlar alıyor. Genelde yaşanmış hikayeler, romanlar, kişisel gelişim kitapları çok satılıyor Bizim okur kesimimiz her yaştan diyebiliriz. Bir toplumun çağdaş medeniyetler seviyesine çıkmasının tek şartı okumaktır. Kitaba ulaşamayan kimse, özellikle de gençlerimiz kalmasın diye Kitapseverler kulübünden bir arkadaşımızın önerisi üzerine Askıda Kitap kampanyasını başlattık. Alan el, veren eli görmeyecek. Elimizden geldiğince gençlere çocuklara kitap konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda askıda kitap kampanyamızda başlattık” dedi.

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.