Özel Eğitim Okullarından Yıl Sonu Sergisi

KÜLTÜR 25.06.2021 - 16:32, Güncelleme: 25.06.2021 - 16:35 3769+ kez okundu.
 

Özel Eğitim Okullarından Yıl Sonu Sergisi

Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Giresun Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun organizasyonunda hazırlanan Özel Eğitim okulları 2020-2021 eğitim öğretim yıl sonu sergisi, Atatürk Meydanında yapılan törenle açıldı.
Açılışta; Vali Yardımcısı Metin Maytalman ile İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Tuncer Turan ve Ergin Aybar, Şube Müdürü Murat Yavuz ile okul ve kurumlardan yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve vatandaşlar da hazır bulundu. Yıl sonu sergisinde Giresun genelinde özel eğitim hizmeti verilen Giresun Özel Eğitim İlk/Ortaokulu, Giresun Özel Eğitim Uygulama Okulu I. ve II. Kademe, Giresun Özel Eğitim Meslek Okulu, Güre Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe, Ali Haydar Emiroğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu I. ve II. Kademe ve Giresun Özel Eğitim Anaokulu Eynesil İşitme Engelliler İlk/Ortaokulu, Tirebolu Ahmet Rasim Baş Özel Eğitim Uygulama Okulu II. ve III. Kademe okullarında öğrenim gören özel öğrencilerin; yıl boyunca yiyecek içecek hizmetleri atölyesi, el sanatları atölyesi, cam seramik atölyesi, görsel sanatlar atölyesi ile sınıf içerisinde yapmış oldukları çalışmalar ve ortaya çıkardıkları eserler sergileniyor. Açılış kurdelesinin kesilmesini takiben Vali Yardımcısı Metin Maytalman ve beraberindeki davetliler sergilenen eserleri gezerken, özel çocuklarla ve aileleriyle yakından ilgilenerek onlarla kısa kısa sohbetler etti. Çalışmalar hakkında yönetici ve öğretmenlerden bilgiler aldı. Öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları çalışmalarda ortaya çıkan eserler sergiyi gezen davetliler tarafından beğeniyle incelenirken, öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.  
Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Giresun Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun organizasyonunda hazırlanan Özel Eğitim okulları 2020-2021 eğitim öğretim yıl sonu sergisi, Atatürk Meydanında yapılan törenle açıldı.

Açılışta; Vali Yardımcısı Metin Maytalman ile İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Tuncer Turan ve Ergin Aybar, Şube Müdürü Murat Yavuz ile okul ve kurumlardan yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve vatandaşlar da hazır bulundu.

Yıl sonu sergisinde Giresun genelinde özel eğitim hizmeti verilen Giresun Özel Eğitim İlk/Ortaokulu, Giresun Özel Eğitim Uygulama Okulu I. ve II. Kademe, Giresun Özel Eğitim Meslek Okulu, Güre Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe, Ali Haydar Emiroğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu I. ve II. Kademe ve Giresun Özel Eğitim Anaokulu Eynesil İşitme Engelliler İlk/Ortaokulu, Tirebolu Ahmet Rasim Baş Özel Eğitim Uygulama Okulu II. ve III. Kademe okullarında öğrenim gören özel öğrencilerin; yıl boyunca yiyecek içecek hizmetleri atölyesi, el sanatları atölyesi, cam seramik atölyesi, görsel sanatlar atölyesi ile sınıf içerisinde yapmış oldukları çalışmalar ve ortaya çıkardıkları eserler sergileniyor.

Açılış kurdelesinin kesilmesini takiben Vali Yardımcısı Metin Maytalman ve beraberindeki davetliler sergilenen eserleri gezerken, özel çocuklarla ve aileleriyle yakından ilgilenerek onlarla kısa kısa sohbetler etti. Çalışmalar hakkında yönetici ve öğretmenlerden bilgiler aldı.

Öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları çalışmalarda ortaya çıkan eserler sergiyi gezen davetliler tarafından beğeniyle incelenirken, öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.