Özdemir’in diploma heyecanı

EĞİTİM 09.07.2021 - 17:39, Güncelleme: 09.07.2021 - 17:39 3628+ kez okundu.
 

Özdemir’in diploma heyecanı

Gazi Ortaokulu Küçük Kalpler Ana Sınıfı öğrencisi Gökçe Özdemir’de hayatında ilk aldığı diploma heyecanı görülmeye değerdi.
Bulancak Devlet Hastanesi Sağlıkçı Ertuğrul Özdemir’in Kızı ve Gazi Ortaokulu müdürü Rıfat Özdemir’in yeğeni olan Gökçe Özdemir diploma alırken çok heyecanlı idi. Okul Müdürü Rıfat Özdemir; ’Okul öncesi eğitim, güçlü bir gelecek için çok önemli bir unsur taşıyor. Çocuklarımızı temelden ne kadar güzel yetiştirirsek ülkemize ve geleceğe faydalı bir birey olacaklardır. Çocuklarımızın mezuniyetini kutluyorum. Bu minikler arasında kardeşim Ertuğrul Bey’in kızı Gökçe’ye ilk diplomasını vermenin onunla birlikte heyecanını birlikte yaşadım. Gökçe için bu bir anı olarak kalacaktır’ dedi. Haber: Erol Küçük  
Gazi Ortaokulu Küçük Kalpler Ana Sınıfı öğrencisi Gökçe Özdemir’de hayatında ilk aldığı diploma heyecanı görülmeye değerdi.

Bulancak Devlet Hastanesi Sağlıkçı Ertuğrul Özdemir’in Kızı ve Gazi Ortaokulu müdürü Rıfat Özdemir’in yeğeni olan Gökçe Özdemir diploma alırken çok heyecanlı idi. Okul Müdürü Rıfat Özdemir; ’Okul öncesi eğitim, güçlü bir gelecek için çok önemli bir unsur taşıyor. Çocuklarımızı temelden ne kadar güzel yetiştirirsek ülkemize ve geleceğe faydalı bir birey olacaklardır. Çocuklarımızın mezuniyetini kutluyorum. Bu minikler arasında kardeşim Ertuğrul Bey’in kızı Gökçe’ye ilk diplomasını vermenin onunla birlikte heyecanını birlikte yaşadım. Gökçe için bu bir anı olarak kalacaktır’ dedi.

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.