Ordu Final Okulları Üstün’e emanet

SPOR 30.09.2021 - 16:55, Güncelleme: 30.09.2021 - 16:55 5189+ kez okundu.
 

Ordu Final Okulları Üstün’e emanet

Bulancak insanının yakından tanıdığı basketbol antrenörü İdris Üstün’ün yeni takımı Ordu Final Okulları oldu.
Ordu Final Okulları yetkilisi; ‘Öncelikle hayırlı olsun. Bugün hayatımızdaki mutlu günlerden birini yaşıyoruz. İdris Hocam bizim için ve camiamız için çok önemli bir isim. Ondan çok şey öğrendik. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizim teklifimize çok çabuk cevap vererek kabul etti. Vizyonumuz Final okullarını birlikte yönetmekti. Bunu başarıyoruz. Seneye hedef daha da yüksek, Allah bize nice şampiyonluklar yaşamayı nasip etsin’ dedi. Üstün;  ‘Uzun bir aradan sonra Final okulları ile anlaştım. Burada sistemli ve planlı bir çalışmayla başarılı olmaya çalışacağız. Hedeflediğimiz noktaya gelmek için çıtayı hep yüksekte tutacağız’ diye konuştu. İdris Üstün,14 yıl Altaş Kolejinde,1 yıl Bahçeşehir kolejinde, 2. Ligde 3 yıl ve Basketbol liginde de 8 yıl çalıştı.
Bulancak insanının yakından tanıdığı basketbol antrenörü İdris Üstün’ün yeni takımı Ordu Final Okulları oldu.

Ordu Final Okulları yetkilisi; ‘Öncelikle hayırlı olsun. Bugün hayatımızdaki mutlu günlerden birini yaşıyoruz. İdris Hocam bizim için ve camiamız için çok önemli bir isim. Ondan çok şey öğrendik. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizim teklifimize çok çabuk cevap vererek kabul etti. Vizyonumuz Final okullarını birlikte yönetmekti. Bunu başarıyoruz. Seneye hedef daha da yüksek, Allah bize nice şampiyonluklar yaşamayı nasip etsin’ dedi.

Üstün;  ‘Uzun bir aradan sonra Final okulları ile anlaştım. Burada sistemli ve planlı bir çalışmayla başarılı olmaya çalışacağız. Hedeflediğimiz noktaya gelmek için çıtayı hep yüksekte tutacağız’ diye konuştu.

İdris Üstün,14 yıl Altaş Kolejinde,1 yıl Bahçeşehir kolejinde, 2. Ligde 3 yıl ve Basketbol liginde de 8 yıl çalıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.