Okuduğu okula müdür yardımcısı oldu

GÜNDEM 20.09.2021 - 20:35, Güncelleme: 20.09.2021 - 20:35 2435+ kez okundu.
 

Okuduğu okula müdür yardımcısı oldu

Lisede öğrencisi olduğu Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne(BATEM)17 yıl sonra müdür yardımcısı olarak atanan Abdurrahman Dik (37), eğitim aldığı okulda müdür yardımcısı olarak atanmanın gurur verici olduğunu söyledi.
 Bulancak’ta yaşayan evli ve iki çocuk babası Abdurrahman Dik, Lise öğrenimini tamamladığı Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne, 17 yıl sonra müdür yardımcısı olarak atanmanın sevincini yaşadı. Öğrencileriyle aynı sıralardan geldiğini bu yüzden onlarla sağlıklı bir iletişim kurduğunu belirten Abdurrahman Dik şöyle konuştu: "4 yılım aynı okulda geçti. Öğrenci olarak başlayıp müdür yardımcılığına atanmak farklı bir deneyim oldu. Benim için sevindirici bir durum. Ayrıca bu yöredeki insanların örf, adetini, kültürünü bildiğim için, bu yörenin insanı olduğum için daha iyi şekilde öğrencilerle diyalog kuruyorum. Öğrenci olduğum yıllarda gezdiğim koridorlarda, öğrenim gördüğüm sınıflara şimdi müdür yardımcısı görev yapıyorum. Bu okulu koridoruyla, taşı toprağı, sınıfıyla A’dan Z’ye bildiğim için çok memnunum. Öğrencisi olduğum bir okulda müdür yardımcısı olarak gezmek, okulun bütün ihtiyaçlarını bilmek ve o okulla bir bütün olmak benim içi mutluluk verici. İnşallah güzel hizmetler vereceğim" dedi. Haber: Erol Küçük
Lisede öğrencisi olduğu Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne(BATEM)17 yıl sonra müdür yardımcısı olarak atanan Abdurrahman Dik (37), eğitim aldığı okulda müdür yardımcısı olarak atanmanın gurur verici olduğunu söyledi.

 Bulancak’ta yaşayan evli ve iki çocuk babası Abdurrahman Dik, Lise öğrenimini tamamladığı Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne, 17 yıl sonra müdür yardımcısı olarak atanmanın sevincini yaşadı.

Öğrencileriyle aynı sıralardan geldiğini bu yüzden onlarla sağlıklı bir iletişim kurduğunu belirten Abdurrahman Dik şöyle konuştu: "4 yılım aynı okulda geçti. Öğrenci olarak başlayıp müdür yardımcılığına atanmak farklı bir deneyim oldu. Benim için sevindirici bir durum. Ayrıca bu yöredeki insanların örf, adetini, kültürünü bildiğim için, bu yörenin insanı olduğum için daha iyi şekilde öğrencilerle diyalog kuruyorum. Öğrenci olduğum yıllarda gezdiğim koridorlarda, öğrenim gördüğüm sınıflara şimdi müdür yardımcısı görev yapıyorum. Bu okulu koridoruyla, taşı toprağı, sınıfıyla A’dan Z’ye bildiğim için çok memnunum. Öğrencisi olduğum bir okulda müdür yardımcısı olarak gezmek, okulun bütün ihtiyaçlarını bilmek ve o okulla bir bütün olmak benim içi mutluluk verici. İnşallah güzel hizmetler vereceğim" dedi.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.