Mustafa Sarıgül, Bulancak'ta

SİYASET 20.05.2021 - 10:48, Güncelleme: 20.05.2021 - 14:40 5529+ kez okundu.
 

Mustafa Sarıgül, Bulancak'ta

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Giresun'da ilk Durağı Bulancak oldu.
Türkiye Değişim Partisi Bulancak İlçe Başkanı Serkan Dikmen tarafından Bulancak İskele başında karşılanan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Bulancak'ta büyük bir heyecan var. Değişimin Bulancak'ta başladığını görüyorum" dedi. İskele başında partililer tarafından karşılanan Genel Başkan Sarıgül, esnafları da ziyaret ederek ilçe binasına geçti. Başkan Sarıgül İlçe parti binasında yaptığı açıklamada; “Bulancak’ta bulunmaktan çok mutluyum. Bulancak’ta heyecanı, enerjiyi gördüm. Esnaflarımızı dolaştım. Esnaflarımızda ki değişim isteğini gördüm. Bulancak İlçe Başkanım sevgili kardeşim Serkan Başkanıma, Giresun Teşkilat Başkanı Çilesiz Başkanıma, bütün Değişim kadınlarına, Değişim gençlerine inanıyorum. Giresun’da hiçbir siyasi parti gözetmeden bütün yurttaşlarımızı saygı ile sevgili ile kucaklayacağız. Partimiz daha 90 günlük bir parti olmasına rağmen Türkiye’nin 60’a yakın ilinde teşkilatlarımız oluştu. Birçok ilçemiz şuan da tabelasını astı ve asmaya devam ediyor. Türkiye Değişim Partimiz, ulusal birlikten yana, inançlara saygıyla laikliği yaşatan, Hudut ve Bayrak Birliği diyen, evrensel hukuk kurallarına uyan, üretimi destekleyen; esnaflarımızın, tüccarlarımızın, sanayicilerimizin yanında olan alın teri ve emeğin hakkını veren Türkiye Cumhuriyeti’nin en demokratik partisidir. Çünkü Değişim Partisi’nin kuralları saygıdır, sevgidir, lisandır, merhamettir. Türkiye Değişim Partimiz sağ ya da sol bir parti değildir. Türkiye’miz o tarafta solculardı bu tarafta sağcılardı herkesten artık bıktı.  Sağ ve solu birleştiren, vicdan diyen, merhamet diyen, huzur diyen, adalet diyen; büyüklerimize saygı duyan, örflerimizi, törelerimizi, geleneklerimizi en iyi şekilde koruyan, Türkiye Cumhuriyeti’nin en demokratik kitle partisidir. Çünkü genel başkan 2 genel seçimde partisini iktidara taşıyamıyorsa görevi bir başka arkadaşına bırakıyor. Belediye ağalığına son verdik. Partimizde genel başkanı, partiye kayıtlı üyeler seçiyor. Türkiye Değişim Partisi’nde genel başkan olmak isteyen birisi varsa mutlaka Bulancak’a gelecek, Giresun’un köylerini dolaşacak. Ankara’da oturup genel başkanlık yapmak yok. Ailenin içine gelecek ve dertlere derman olacak. Onun için başın düşerse dara değişimi ara diyoruz. Türkiye Değişim Partisi’nin kapısından içeri giren hiçbir vatandaşımıza sen hangi partiye oy verdin, nerelisin, hangi etnik kökendensin, hangi köydensin böyle soruları asla sormayacağız. Türkiye Değişim Partisi’nin kapısından içeri giren bütün yurttaşlarımıza huzura hoş geldin berekete hoş geldin varlığa hoş geldin, çünkü Türkiye Değişim Partisi’nin ana ilkelerinden birisi de varlıktır. Biz varlığı savunuyoruz. Diyoruz ki herkes varlıklı olsun, varlığın olduğu yerde birlik vardır. Varlığın olduğu yerde güzellik vardır, herkes varlıklı olsun ama Allah’ım izin verirse sofralarımızda inşallah ve inşallah bereketli olsun, herkesin varlıklı olmasını sofraların bereketli olması için bismillah diyerek yollardayız”ifadelerini kullandı.    
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Giresun'da ilk Durağı Bulancak oldu.

Türkiye Değişim Partisi Bulancak İlçe Başkanı Serkan Dikmen tarafından Bulancak İskele başında karşılanan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Bulancak'ta büyük bir heyecan var. Değişimin Bulancak'ta başladığını görüyorum" dedi.

İskele başında partililer tarafından karşılanan Genel Başkan Sarıgül, esnafları da ziyaret ederek ilçe binasına geçti.

Başkan Sarıgül İlçe parti binasında yaptığı açıklamada; “Bulancak’ta bulunmaktan çok mutluyum. Bulancak’ta heyecanı, enerjiyi gördüm. Esnaflarımızı dolaştım. Esnaflarımızda ki değişim isteğini gördüm. Bulancak İlçe Başkanım sevgili kardeşim Serkan Başkanıma, Giresun Teşkilat Başkanı Çilesiz Başkanıma, bütün Değişim kadınlarına, Değişim gençlerine inanıyorum. Giresun’da hiçbir siyasi parti gözetmeden bütün yurttaşlarımızı saygı ile sevgili ile kucaklayacağız. Partimiz daha 90 günlük bir parti olmasına rağmen Türkiye’nin 60’a yakın ilinde teşkilatlarımız oluştu. Birçok ilçemiz şuan da tabelasını astı ve asmaya devam ediyor. Türkiye Değişim Partimiz, ulusal birlikten yana, inançlara saygıyla laikliği yaşatan, Hudut ve Bayrak Birliği diyen, evrensel hukuk kurallarına uyan, üretimi destekleyen; esnaflarımızın, tüccarlarımızın, sanayicilerimizin yanında olan alın teri ve emeğin hakkını veren Türkiye Cumhuriyeti’nin en demokratik partisidir. Çünkü Değişim Partisi’nin kuralları saygıdır, sevgidir, lisandır, merhamettir. Türkiye Değişim Partimiz sağ ya da sol bir parti değildir. Türkiye’miz o tarafta solculardı bu tarafta sağcılardı herkesten artık bıktı.  Sağ ve solu birleştiren, vicdan diyen, merhamet diyen, huzur diyen, adalet diyen; büyüklerimize saygı duyan, örflerimizi, törelerimizi, geleneklerimizi en iyi şekilde koruyan, Türkiye Cumhuriyeti’nin en demokratik kitle partisidir. Çünkü genel başkan 2 genel seçimde partisini iktidara taşıyamıyorsa görevi bir başka arkadaşına bırakıyor. Belediye ağalığına son verdik. Partimizde genel başkanı, partiye kayıtlı üyeler seçiyor. Türkiye Değişim Partisi’nde genel başkan olmak isteyen birisi varsa mutlaka Bulancak’a gelecek, Giresun’un köylerini dolaşacak. Ankara’da oturup genel başkanlık yapmak yok. Ailenin içine gelecek ve dertlere derman olacak. Onun için başın düşerse dara değişimi ara diyoruz. Türkiye Değişim Partisi’nin kapısından içeri giren hiçbir vatandaşımıza sen hangi partiye oy verdin, nerelisin, hangi etnik kökendensin, hangi köydensin böyle soruları asla sormayacağız. Türkiye Değişim Partisi’nin kapısından içeri giren bütün yurttaşlarımıza huzura hoş geldin berekete hoş geldin varlığa hoş geldin, çünkü Türkiye Değişim Partisi’nin ana ilkelerinden birisi de varlıktır. Biz varlığı savunuyoruz. Diyoruz ki herkes varlıklı olsun, varlığın olduğu yerde birlik vardır. Varlığın olduğu yerde güzellik vardır, herkes varlıklı olsun ama Allah’ım izin verirse sofralarımızda inşallah ve inşallah bereketli olsun, herkesin varlıklı olmasını sofraların bereketli olması için bismillah diyerek yollardayız”ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.