Müdür Bulut, okulları ziyaret etti

EĞİTİM 27.09.2021 - 15:56, Güncelleme: 27.09.2021 - 15:56 6016+ kez okundu.
 

Müdür Bulut, okulları ziyaret etti

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İstiklal İlkokulu/Ortaokulu, Akşemşettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni geçtiğimiz hafta ziyaret etti.
Bulut, ilk olarak İstiklal İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret ederek sınıfları gezdi. Bulut, yaptığı konuşmada, okulların öğrencilerin cıvıltısıyla eğitim yuvalarına dönüştüğünün altını çizerek idarecisinden öğretmenine kadar herkesin öğrencileri özlediğini dile getirdi. Bulut, "Eğitim kurumlarımızın varlığı sizlerin bu sıralarda olmanıza bağlı. Tüm samimiyetimle belirteyim ki bizler sizlerle yüz yüze eğitimi çok özledik. Öğretmenleriniz, gözlerinizin içine bakarak ders işlemeyi çok özledi. Siz olmadığınızda okullar boş ve anlamsız binalara dönüşüyor. ‘’dedi.Daha sonra Akşemşettin Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’niziyaret ederek, Okul Müdürü Erbey ünver’den okul ve öğrenciler hakkında bilgi aldı. Öğretmen ve öğrencilerle sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldı. Haber: Erol Küçük
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İstiklal İlkokulu/Ortaokulu, Akşemşettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni geçtiğimiz hafta ziyaret etti.

Bulut, ilk olarak İstiklal İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret ederek sınıfları gezdi. Bulut, yaptığı konuşmada, okulların öğrencilerin cıvıltısıyla eğitim yuvalarına dönüştüğünün altını çizerek idarecisinden öğretmenine kadar herkesin öğrencileri özlediğini dile getirdi.

Bulut, "Eğitim kurumlarımızın varlığı sizlerin bu sıralarda olmanıza bağlı. Tüm samimiyetimle belirteyim ki bizler sizlerle yüz yüze eğitimi çok özledik. Öğretmenleriniz, gözlerinizin içine bakarak ders işlemeyi çok özledi. Siz olmadığınızda okullar boş ve anlamsız binalara dönüşüyor. ‘’dedi.Daha sonra Akşemşettin Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’niziyaret ederek, Okul Müdürü Erbey ünver’den okul ve öğrenciler hakkında bilgi aldı. Öğretmen ve öğrencilerle sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldı.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.