MHP’den Bulancak’ta ittifak çağrısı!

SİYASET 24.01.2024 - 21:04, Güncelleme: 24.01.2024 - 21:10 6830+ kez okundu.
 

MHP’den Bulancak’ta ittifak çağrısı!

Yıldız Haber Seçimin Nabzı programının 21. Bölüm konuğu MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı ve MHP İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Yusuf Sarıgül oldu.
Yıldız Haber Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'ın moderatörlüğü ve Muzaffer Şahin’in yönetmenliğinde gerçekleşen Seçimin Nabzı programının 21. Bölümünde sorularımızı yanıtlayan MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Fatih Alparslan, AK Parti’nin Bulancak Adayının açıklanmaması üzerine AK Parti’ye çağrıda bulunarak, Bulancak’ta resmi bir aday olduğunu ve MHP çatısı altında ittifak yapılarak seçime gidebileceklerini söyledi. Diğer konuk MHP İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Yusuf Sarıgül ise, köylerin en büyük problemlerinin yol, su ve elektrik olduğunu ifade ederek, öncelik olarak bu sorunlara önem vereceklerini kaydetti.   Programın tamamını izlemek için tıklayınız...  
Yıldız Haber Seçimin Nabzı programının 21. Bölüm konuğu MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı ve MHP İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Yusuf Sarıgül oldu.

Yıldız Haber Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'ın moderatörlüğü ve Muzaffer Şahin’in yönetmenliğinde gerçekleşen Seçimin Nabzı programının 21. Bölümünde sorularımızı yanıtlayan MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Fatih Alparslan, AK Parti’nin Bulancak Adayının açıklanmaması üzerine AK Parti’ye çağrıda bulunarak, Bulancak’ta resmi bir aday olduğunu ve MHP çatısı altında ittifak yapılarak seçime gidebileceklerini söyledi.

Diğer konuk MHP İl Genel Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Yusuf Sarıgül ise, köylerin en büyük problemlerinin yol, su ve elektrik olduğunu ifade ederek, öncelik olarak bu sorunlara önem vereceklerini kaydetti.

 

Programın tamamını izlemek için tıklayınız...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.