LİMİT Kurs’tan ziyaretler

YAŞAM 17.07.2021 - 15:09, Güncelleme: 17.07.2021 - 15:09 2919+ kez okundu.
 

LİMİT Kurs’tan ziyaretler

Bulancak Limit Eğitim Kurumları, kurucularıyla kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlere devam ediyor.
Limit Eğitim Kurumu Kurucuları son yapılan ziyaretlerde, Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçükbekir’i makamlarında ziyaret etti. Eğitim-öğretim ile ilgili fikir alışverişinde bulunulan ziyaretlerde, kurumlarla karşılıklı protokoller imzalanarak yeni eğitim-öğretim yılında velilere ve öğrencilerine yapılacak indirimler konusunda mutabakata vardılar. Yapılan bu görüşmeler kısa bir süre içerisinde kayıt altına alındı. Önümüzdeki yıl ve sonraki yıllar için gerekli çalışmalar yapılacağı belirtildi. Bulancak Limit Eğitim Kurumu kurucuları; ‘kurumlara yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz’ dedi.  
Bulancak Limit Eğitim Kurumları, kurucularıyla kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlere devam ediyor.

Limit Eğitim Kurumu Kurucuları son yapılan ziyaretlerde, Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçükbekir’i makamlarında ziyaret etti.

Eğitim-öğretim ile ilgili fikir alışverişinde bulunulan ziyaretlerde, kurumlarla karşılıklı protokoller imzalanarak yeni eğitim-öğretim yılında velilere ve öğrencilerine yapılacak indirimler konusunda mutabakata vardılar.

Yapılan bu görüşmeler kısa bir süre içerisinde kayıt altına alındı. Önümüzdeki yıl ve sonraki yıllar için gerekli çalışmalar yapılacağı belirtildi. Bulancak Limit Eğitim Kurumu kurucuları; ‘kurumlara yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.