‘Küp taşları kendimiz üreteceğiz’

SİYASET 25.03.2024 - 17:03, Güncelleme: 25.03.2024 - 17:09 5801+ kez okundu.
 

‘Küp taşları kendimiz üreteceğiz’

Gelecek Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Mustafa Karakaya, 31 Mart seçimleri için geleneksel meydan mitingini gerçekleştiren ilk belediye başkan adayı oldu.
Genel Başkan Davutoğlu’nun şarkı sözleri ile kürsüye çıkan Başkan Adayı Karakaya, mevcut belediye yönetimini eleştirerek, “Şimdi hakkını yemeyelim. Ben beğeniyorum. Bana göre ilçemize kazandırdığı en güzel hizmetlerden bir tanesi küp taş olmuştur. Bu küp taş uygulaması biz göreve geldiğimizde devam edecek. Rahmetli belediye başkanımız Öner Eriş’i örnek almadılar biz örnek alacağız. Ne yapmıştı Öner Eriş? Parke taşlarını Bulancak’ta üretip çevre belediyelere satmıştı. Biz göreve geldiğimiz zaman küp taşları kendimiz üreteceğiz, ilçemize katkı sağlayacağız” dedi. 31 Mart seçimlerinde seçmenlerin kendisine destek vermesini isteyen Başkan Adayı Karakaya, mitingine katılan vatandaşlara teşekkür ederek, “İnsanlarımızı duymayanlara bu seçimde iyi bir ders verelim” ifadelerini kullandı.
Gelecek Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Mustafa Karakaya, 31 Mart seçimleri için geleneksel meydan mitingini gerçekleştiren ilk belediye başkan adayı oldu.

Genel Başkan Davutoğlu’nun şarkı sözleri ile kürsüye çıkan Başkan Adayı Karakaya, mevcut belediye yönetimini eleştirerek, “Şimdi hakkını yemeyelim. Ben beğeniyorum. Bana göre ilçemize kazandırdığı en güzel hizmetlerden bir tanesi küp taş olmuştur. Bu küp taş uygulaması biz göreve geldiğimizde devam edecek. Rahmetli belediye başkanımız Öner Eriş’i örnek almadılar biz örnek alacağız. Ne yapmıştı Öner Eriş? Parke taşlarını Bulancak’ta üretip çevre belediyelere satmıştı. Biz göreve geldiğimiz zaman küp taşları kendimiz üreteceğiz, ilçemize katkı sağlayacağız” dedi.

31 Mart seçimlerinde seçmenlerin kendisine destek vermesini isteyen Başkan Adayı Karakaya, mitingine katılan vatandaşlara teşekkür ederek, “İnsanlarımızı duymayanlara bu seçimde iyi bir ders verelim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.