Klasik araçlara hayat veriyorlar

SANAT 03.02.2022 - 14:50, Güncelleme: 03.02.2022 - 14:50 12010+ kez okundu.
 

Klasik araçlara hayat veriyorlar

Bulancak Sanayi'de Kaporta ve boya ustası Mustafa Özcan (Hacı Usta) ile birlikte Fahrettin Dündar ve Şakir Dündar yıllardan bu yana klasik araçları gün yüzüne çıkarıyorlar.
Kendilerine özgün tasarımlarıyla araçları sıfırdan tasarlayan ustalar klasik araçlara dokunmalarıyla adeta ikinci baharını yaşatıyorlar. Eski model araçları yeni baştan dizayn eden araçlar herkesin beğenisini kazanıyor. Klasik araçlara yeniden hayat veren ustalardan Hacı usta yaptığı açıklamada; ‘Klasik araç tutkusu olan insanlara araçları yeni baştan dizayn ederek kullanır hale getiriyoruz. Ben beraber çalıştığımız Fahrettin ve Şakir ustamla birlikte biz bu işi seviyoruz. İş tamamlandığında mutluluğu insanlarla beraber yaşıyoruz. Tabii ki bu araçları hazır hale getirmek zaman alıyor. Ama bizler bundan büyük haz duyuyoruz’ dedi. Haber: Erol Küçük
Bulancak Sanayi'de Kaporta ve boya ustası Mustafa Özcan (Hacı Usta) ile birlikte Fahrettin Dündar ve Şakir Dündar yıllardan bu yana klasik araçları gün yüzüne çıkarıyorlar.

Kendilerine özgün tasarımlarıyla araçları sıfırdan tasarlayan ustalar klasik araçlara dokunmalarıyla adeta ikinci baharını yaşatıyorlar. Eski model araçları yeni baştan dizayn eden araçlar herkesin beğenisini kazanıyor.

Klasik araçlara yeniden hayat veren ustalardan Hacı usta yaptığı açıklamada; ‘Klasik araç tutkusu olan insanlara araçları yeni baştan dizayn ederek kullanır hale getiriyoruz. Ben beraber çalıştığımız Fahrettin ve Şakir ustamla birlikte biz bu işi seviyoruz. İş tamamlandığında mutluluğu insanlarla beraber yaşıyoruz. Tabii ki bu araçları hazır hale getirmek zaman alıyor. Ama bizler bundan büyük haz duyuyoruz’ dedi.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.