Kaymakam Koç, Yıldız Haber'de

GÜNDEM 07.06.2022 - 14:54, Güncelleme: 07.06.2022 - 14:54 5129+ kez okundu.
 

Kaymakam Koç, Yıldız Haber'de

Nisan ayında Bulancak'ta göreve başlayan Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, gazetemizi ziyaret etti.
İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız tarafından karşılanan Kaymakam Koç, matbaa tesisimizi gezerek çalışmalarımızda başarılar diledi. Bulancak'ta kısa sürede alıştığını ifade eden Kaymakam Koç, sık sık ziyaretler yaptığını ve ilçe halkı ile güzel diyaloglar kurduğunu sözlerine ekledi. İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız, Kaymakam Ünal Koç'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Nisan ayında Bulancak'ta göreve başlayan Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, gazetemizi ziyaret etti.

İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız tarafından karşılanan Kaymakam Koç, matbaa tesisimizi gezerek çalışmalarımızda başarılar diledi.

Bulancak'ta kısa sürede alıştığını ifade eden Kaymakam Koç, sık sık ziyaretler yaptığını ve ilçe halkı ile güzel diyaloglar kurduğunu sözlerine ekledi.
İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız, Kaymakam Ünal Koç'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.