‘Kaybeden yaptıkları yüzünden kaybedecek!’

SİYASET 25.03.2024 - 16:59, Güncelleme: 25.03.2024 - 17:02 3829+ kez okundu.
 

‘Kaybeden yaptıkları yüzünden kaybedecek!’

31 Mart Seçimleri öncesi Bulancak’ta meydan mitinglerinin ikincisini Yeniden Refah Partisi gerçekleştirdi.
Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Gökhan Kılıç’ın sunuculuğunu yaptığı mitinge Bulancaklılar ve vatandaşlar katıldı. Sunumun ardından kürsüye gelen Yeniden Refah Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Ömer Duman, sert sözlerle mevcut belediye ve iktidarı eleştirdi. 40 yıldır Bulancak’ta yürüyerek evinden işine gittiğini kaydeden Belediye Başkan Adayı Duman, insanların ilgisinden dolayı 8’de evinden çıkarak 11’de ancak işyerine varabildiğini söyledi. Seçimlerin 5 yılda bir olduğunu ifade eden Duman, “5 yıl daha beklemeye vaktimiz yok. Birilerine kaybettirmek için aday olan veya çalışan bir parti değiliz. Kazanan hak edişiyle, kaybeden ise yaptıkları yüzünden kaybedecek… 20 yıldır hizmet getirilemeyen şehrimize proje üretip 5 sene daha istemek halkımızın aklıyla dalga geçmektir. Biz 1969 yılında temelleri atılan dürüst siyasetin devamıyız. Bulancak’ın zengin olması için kendilerinin zenginliği için çalışan insanlardan değiliz” diyerek, mevcut belediyeyi sert sözlerle eleştirdi. Yeniden Refah Partisi İl Genel Meclis Üyesi Adayı Murat Duvan’ın da bir konuşma yaptığı miting daha sonra sona erdi.  
31 Mart Seçimleri öncesi Bulancak’ta meydan mitinglerinin ikincisini Yeniden Refah Partisi gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayı Gökhan Kılıç’ın sunuculuğunu yaptığı mitinge Bulancaklılar ve vatandaşlar katıldı. Sunumun ardından kürsüye gelen Yeniden Refah Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Ömer Duman, sert sözlerle mevcut belediye ve iktidarı eleştirdi.

40 yıldır Bulancak’ta yürüyerek evinden işine gittiğini kaydeden Belediye Başkan Adayı Duman, insanların ilgisinden dolayı 8’de evinden çıkarak 11’de ancak işyerine varabildiğini söyledi.

Seçimlerin 5 yılda bir olduğunu ifade eden Duman, “5 yıl daha beklemeye vaktimiz yok. Birilerine kaybettirmek için aday olan veya çalışan bir parti değiliz. Kazanan hak edişiyle, kaybeden ise yaptıkları yüzünden kaybedecek… 20 yıldır hizmet getirilemeyen şehrimize proje üretip 5 sene daha istemek halkımızın aklıyla dalga geçmektir. Biz 1969 yılında temelleri atılan dürüst siyasetin devamıyız. Bulancak’ın zengin olması için kendilerinin zenginliği için çalışan insanlardan değiliz” diyerek, mevcut belediyeyi sert sözlerle eleştirdi.

Yeniden Refah Partisi İl Genel Meclis Üyesi Adayı Murat Duvan’ın da bir konuşma yaptığı miting daha sonra sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.