Barış Sokak asfalta kavuşuyor!

YAŞAM 08.08.2022 - 18:06, Güncelleme: 08.08.2022 - 18:06 4085+ kez okundu.
 

Barış Sokak asfalta kavuşuyor!

Bulancak Bahçelievler Mahallesi Barış Sokak’ta yaşanan yol sorunu çözüme kavuşuyor.
Gazetemize ulaşan mahalle sakinleri, daha önce yağmur suyu ve altyapı nedeniyle sökülen mahallelerinde ortaya çıkan toz ve dumandan aynı zamanda da yolların bozukluğundan şikayetçi olduklarını dile getirdiler. Mahalle halkının şikayetleri üzerine gazetemize konuşan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, haftaya ekiplerin bu bölgede asfaltlama yapacağının müjdesini verdi. Başkan Yakar, “Bulancak’ta birçok noktada çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz sahada gerekli çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye çalışıyor. Yine Bahçelievler Mahallemizde bulunan Barış Sokak’ta daha önce altyapı ve yağmur suyu çalışmalarını tamamlamıştık. Şimdi de üstyapısı için hamlemizi yaptık. Ekiplerimiz 10 gün içerisinde Barış Sokak’ta asfaltlama çalışmasına başlayacak” dedi.
Bulancak Bahçelievler Mahallesi Barış Sokak’ta yaşanan yol sorunu çözüme kavuşuyor.

Gazetemize ulaşan mahalle sakinleri, daha önce yağmur suyu ve altyapı nedeniyle sökülen mahallelerinde ortaya çıkan toz ve dumandan aynı zamanda da yolların bozukluğundan şikayetçi olduklarını dile getirdiler.

Mahalle halkının şikayetleri üzerine gazetemize konuşan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, haftaya ekiplerin bu bölgede asfaltlama yapacağının müjdesini verdi.

Başkan Yakar, “Bulancak’ta birçok noktada çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz sahada gerekli çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye çalışıyor. Yine Bahçelievler Mahallemizde bulunan Barış Sokak’ta daha önce altyapı ve yağmur suyu çalışmalarını tamamlamıştık. Şimdi de üstyapısı için hamlemizi yaptık. Ekiplerimiz 10 gün içerisinde Barış Sokak’ta asfaltlama çalışmasına başlayacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.