İLK MAÇ EVİMİZDE

SPOR 04.08.2022 - 16:29, Güncelleme: 04.08.2022 - 16:29 3822+ kez okundu.
 

İLK MAÇ EVİMİZDE

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Giresunspor, Süper Lig’de ikinci sezonunun perdesini Adana Demirspor ile oynayacağı maçla açacak.
Pazar günü Çotanak Stadı’nda oynanacak maç 19.15’te başlayacak. Yeşil Beyazlılar bu maçı taraftarlarının da desteğiyle kazanmayı istiyor. Giresunspor Başkan Yardımcısı Mustafa Oğuzhan Güler, tek hedeflerinin ilk maçta taraftarlarla gülmek olduğunu kaydetti. Güler, “Taraftarsız olmaz. Giresunspor taraftarıyla güçlüdür. Herkesi zorlu maça bekliyoruz. Giresunspor bu maçta taraftarıyla kazanmak istiyor. Giresunspor Süper Lig’de bu sezon da adından sıkça söz ettirmeyi hedefliyor.” dedi.  
Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Giresunspor, Süper Lig’de ikinci sezonunun perdesini Adana Demirspor ile oynayacağı maçla açacak.

Pazar günü Çotanak Stadı’nda oynanacak maç 19.15’te başlayacak. Yeşil Beyazlılar bu maçı taraftarlarının da desteğiyle kazanmayı istiyor.

Giresunspor Başkan Yardımcısı Mustafa Oğuzhan Güler, tek hedeflerinin ilk maçta taraftarlarla gülmek olduğunu kaydetti. Güler, “Taraftarsız olmaz. Giresunspor taraftarıyla güçlüdür. Herkesi zorlu maça bekliyoruz. Giresunspor bu maçta taraftarıyla kazanmak istiyor. Giresunspor Süper Lig’de bu sezon da adından sıkça söz ettirmeyi hedefliyor.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.