Herkes fındık fiyatını bekliyor!

EKONOMİ 28.07.2022 - 17:42, Güncelleme: 28.07.2022 - 18:26 3512+ kez okundu.
 

Herkes fındık fiyatını bekliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü Ordu’ya gelerek fındık fiyatlarını açıklayacak.
Pazartesi akşamı Ordu’ya gelerek fındık fiyatlarını açıklayacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumartesi günü yapacağı Ordu ziyaretinde bölge üreticisinin beklentisine cevap verecek. Açıklamasında fındığın başkenti olan Giresun ismini söylemeyerek Giresunluların tepkisini çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasında Trabzon,  Ordu, Samsun, Düzce Sakarya vesaire demesi bir hayli gündem olmuştu. Giresunlu fındık üreticileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Giresun’un ismini unutmasına hala tepki gösterirken, beklentiyi karşılayacak bir fiyat açıklanması halinde bu üzücü durumun unutulabileceğini ifade ettiler.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü Ordu’ya gelerek fındık fiyatlarını açıklayacak.

Pazartesi akşamı Ordu’ya gelerek fındık fiyatlarını açıklayacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumartesi günü yapacağı Ordu ziyaretinde bölge üreticisinin beklentisine cevap verecek.

Açıklamasında fındığın başkenti olan Giresun ismini söylemeyerek Giresunluların tepkisini çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasında Trabzon,  Ordu, Samsun, Düzce Sakarya vesaire demesi bir hayli gündem olmuştu.

Giresunlu fındık üreticileri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Giresun’un ismini unutmasına hala tepki gösterirken, beklentiyi karşılayacak bir fiyat açıklanması halinde bu üzücü durumun unutulabileceğini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.