Giresun’da trafik delinatörleri yenilendi

YAŞAM 23.06.2022 - 16:16, Güncelleme: 23.06.2022 - 16:16 2988+ kez okundu.
 

Giresun’da trafik delinatörleri yenilendi

Giresun Belediyesi, dolmuş duraklarını çevreleyen, yıpranmış ve özelliğini kaybetmiş trafik delinatörleri ile uyarı çizgilerini yeniledi.
Zabıta Müdürlüğü Trafik Amirliğine bağlı ekipler tarafından şehir genelinde önemli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Ekipler yapmış oldukları çalışmalar kapsamında dolmuş durak alanlarını yeniden düzenliyor. Yol kenarlarındaki zamanla eskimiş ve yıpranmış dolmuş indirme bindirme yerlerine yeni yol çizgileri ve durak yazılarının yazılmasının yanı sıra yeni trafik delinatörleri montajı yapılıyor. Yapılan bu çalışma ile dolmuş durakların yerleri belirginleşmiş olacak. Ayrıca alınan önlemler içinde vatandaşların araç dolmuş duraklarına özel araçlarını çekmemeleri de amaçlanıyor. Dolmuş şoförleri yolcu indirme bindirme işlemlerini tamamen kendilerine ayrılan alanlarda yapması durumunda ise olası trafik sıkışıklığını bir nebze olsun ortadan kaldırılması sağlanmış olacak. Haber Foto: Giresun Belediyesi
Giresun Belediyesi, dolmuş duraklarını çevreleyen, yıpranmış ve özelliğini kaybetmiş trafik delinatörleri ile uyarı çizgilerini yeniledi.

Zabıta Müdürlüğü Trafik Amirliğine bağlı ekipler tarafından şehir genelinde önemli çalışmalar gerçekleştiriliyor. Ekipler yapmış oldukları çalışmalar kapsamında dolmuş durak alanlarını yeniden düzenliyor. Yol kenarlarındaki zamanla eskimiş ve yıpranmış dolmuş indirme bindirme yerlerine yeni yol çizgileri ve durak yazılarının yazılmasının yanı sıra yeni trafik delinatörleri montajı yapılıyor. Yapılan bu çalışma ile dolmuş durakların yerleri belirginleşmiş olacak. Ayrıca alınan önlemler içinde vatandaşların araç dolmuş duraklarına özel araçlarını çekmemeleri de amaçlanıyor.

Dolmuş şoförleri yolcu indirme bindirme işlemlerini tamamen kendilerine ayrılan alanlarda yapması durumunda ise olası trafik sıkışıklığını bir nebze olsun ortadan kaldırılması sağlanmış olacak.

Haber Foto: Giresun Belediyesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.