Vatandaşı zama alıştırdılar

EKONOMİ 16.06.2022 - 17:10, Güncelleme: 16.06.2022 - 17:10 6350+ kez okundu.
 

Vatandaşı zama alıştırdılar

Türkiye’nin en önemli sorunlarının başında gelen hayat pahalılığı halkın yaşamını her geçen gün daha çok zorlaştırıyor.
Gazetemizin yapmış olduğu araştırmada A’dan Z’ye her şeye yapılan ardı ardına zamlar karşısında artık halkında bir tepkisinin olmadığı görüldü. Yapılan zamlara tepki gösteren kesimler artık tepkilerinin karşılıklarını alamadıkları için zamlara da alıştıkları gözlemlendi. Gazetemize konuşan vatandaşlar “Her geçen gün tüketim mallarına gelen zamlar karşısında artık bütçemizi korumak için bir sonraki zam gelmeden ihtiyacımız olanı karşılamaya çalışıyoruz. Maalesef vatandaşı zama alıştırdılar. Şimdi insanların tepkileri daha bireysel ve kendi iç dünyasına dönüşmüş durumda birçok kesim yapılan fiyat artışlarını görüyor ama geri adım atacak bir cesareti yok çünkü biliyoruz ki birkaç gün sonra almış olduğumuz bu ürüne de tekrar zam gelecek. Her gün gelen zamlardan bunaldık. Sürekli maliyetler artı diye fiyatlarda artıyor. İnsanlar idare etmeye çalışıyor ama daha ne kadar idare edebilirler bilmiyoruz" dediler.
Türkiye’nin en önemli sorunlarının başında gelen hayat pahalılığı halkın yaşamını her geçen gün daha çok zorlaştırıyor.

Gazetemizin yapmış olduğu araştırmada A’dan Z’ye her şeye yapılan ardı ardına zamlar karşısında artık halkında bir tepkisinin olmadığı görüldü. Yapılan zamlara tepki gösteren kesimler artık tepkilerinin karşılıklarını alamadıkları için zamlara da alıştıkları gözlemlendi.

Gazetemize konuşan vatandaşlar “Her geçen gün tüketim mallarına gelen zamlar karşısında artık bütçemizi korumak için bir sonraki zam gelmeden ihtiyacımız olanı karşılamaya çalışıyoruz. Maalesef vatandaşı zama alıştırdılar. Şimdi insanların tepkileri daha bireysel ve kendi iç dünyasına dönüşmüş durumda birçok kesim yapılan fiyat artışlarını görüyor ama geri adım atacak bir cesareti yok çünkü biliyoruz ki birkaç gün sonra almış olduğumuz bu ürüne de tekrar zam gelecek. Her gün gelen zamlardan bunaldık. Sürekli maliyetler artı diye fiyatlarda artıyor. İnsanlar idare etmeye çalışıyor ama daha ne kadar idare edebilirler bilmiyoruz" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.