Öğrencilerden sportif Ordu gezisi

GÜNDEM 16.06.2022 - 14:41, Güncelleme: 16.06.2022 - 14:41 4741+ kez okundu.
 

Öğrencilerden sportif Ordu gezisi

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen "Piraziz'de Raketin Yıldızları Doğuyor" projesi kapsamında yapılan sportif gezilere bir yenisini daha eklendi.
  Proje koordinatörü Piraziz İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Önal Tığ refakatinde öğrenciler Ordu ilini gezerek sportif imkânlarını yakından gördü. Gezi kapsamında öğrenciler önce Ordu Büyükşehir Beleyesi Karşıyaka Spor Komleksini gezdi ve burada tenis dersine katıldı. Ardından Yeni Ordu Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzunu  gezdiler. Spor salonunda basketbol oynadılar. Gençlik Merkezini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Akyazı sahilde piknik yaptılar ve plaj futbolu ve voleybol oynadılar. Öğrenciler komşu ildeki spor imkanlarını yakından tanıma fırsatı bulurken  sporla dolu eğlenceli bir gün geçirdiler. Öğretmen Tığ; ’’Emeği geçen idareci, öğretmen ve velilerimize teşekkürlerimizi sunarız’’dedi.
Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen "Piraziz'de Raketin Yıldızları Doğuyor" projesi kapsamında yapılan sportif gezilere bir yenisini daha eklendi.

 

Proje koordinatörü Piraziz İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Önal Tığ refakatinde öğrenciler Ordu ilini gezerek sportif imkânlarını yakından gördü.

Gezi kapsamında öğrenciler önce

Ordu Büyükşehir Beleyesi Karşıyaka Spor Komleksini gezdi ve burada tenis dersine katıldı. Ardından Yeni Ordu Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzunu  gezdiler. Spor salonunda basketbol oynadılar. Gençlik Merkezini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Akyazı sahilde piknik yaptılar ve plaj futbolu ve voleybol oynadılar.

Öğrenciler komşu ildeki spor imkanlarını yakından tanıma fırsatı bulurken  sporla dolu eğlenceli bir gün geçirdiler.

Öğretmen Tığ; ’’Emeği geçen idareci, öğretmen ve velilerimize teşekkürlerimizi sunarız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.