‘Sporla Sosyalleş, Bağlan Hayata’

SPOR 14.06.2022 - 08:46, Güncelleme: 14.06.2022 - 08:46 4737+ kez okundu.
 

‘Sporla Sosyalleş, Bağlan Hayata’

Giresun’da Giresun Valiliği başta olmak üzere diğer kamu kurumları ile DOKAP arasında 2022 projelerinin protokol imza töreni gerçekleştirildi.
Giresun Valisi Enver Ünlü ve DOKAP Başkanı Hakan Gültekin'in hazır bulunduğu törende, Piraziz İlçe Kaymakamlığı ve DOKAP arasında yürütücülüğünü Piraziz İmam Hatip Ortaokulu'nun yapacağı ‘Sporla Sosyalleş, Bağlan Hayata’ projesi imzalandı. Kaymakam Furkan Başar, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın'ın birlikte imzaladığı proje ile ilçedeki ortaokul öğrencilerine farklı spor alanları oluşturmak, onları ilde ve yakın çevrede bulunan farklı spor branşları ve sportif faaliyetlerle buluşturarak, spor yapmalarına imkan sağlamak, motor beceri ve yeteneklerini geliştirmeleri, olumlu davranışlar kazanmaları, sporu alışkanlık haline getirmeleri, bedensel, duygusal, sosyal ve zihinsel yönden gelişmeleri, sağlıklı olmaları, özgüven kazanmaları, toplumla kaynaşmaları ve toplumsal hayata katılımlarını kolaylaştırmak amaçlanmaktadır.  Piraziz MEM, “Projeyi DOKAP'a sunan İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Tığ'a teşekkür ederiz, Proje ilçemize hayırlı olsun” dedi.
Giresun’da Giresun Valiliği başta olmak üzere diğer kamu kurumları ile DOKAP arasında 2022 projelerinin protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Giresun Valisi Enver Ünlü ve DOKAP Başkanı Hakan Gültekin'in hazır bulunduğu törende, Piraziz İlçe Kaymakamlığı ve DOKAP arasında yürütücülüğünü Piraziz İmam Hatip Ortaokulu'nun yapacağı ‘Sporla Sosyalleş, Bağlan Hayata’ projesi imzalandı.

Kaymakam Furkan Başar, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın'ın birlikte imzaladığı proje ile ilçedeki ortaokul öğrencilerine farklı spor alanları oluşturmak, onları ilde ve yakın çevrede bulunan farklı spor branşları ve sportif faaliyetlerle buluşturarak, spor yapmalarına imkan sağlamak, motor beceri ve yeteneklerini geliştirmeleri, olumlu davranışlar kazanmaları, sporu alışkanlık haline getirmeleri, bedensel, duygusal, sosyal ve zihinsel yönden gelişmeleri, sağlıklı olmaları, özgüven kazanmaları, toplumla kaynaşmaları ve toplumsal hayata katılımlarını kolaylaştırmak amaçlanmaktadır.  Piraziz MEM, “Projeyi DOKAP'a sunan İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Tığ'a teşekkür ederiz, Proje ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.