‘BU ÜLKENİN GELİŞMESİNİ İSTİYORUM’

SİYASET 09.06.2022 - 17:26, Güncelleme: 09.06.2022 - 17:26 4659+ kez okundu.
 

‘BU ÜLKENİN GELİŞMESİNİ İSTİYORUM’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği komşu ilimiz Ordu’da fındık üreticileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe'yi de ziyaret eden Kılıçdaroğlu, bir üreticinin fındık bahçesini ziyaret etti. Burada bahçe sahibiyle görüşen Kılıçdaroğlu, fındıkla ilgili sorunların çözülmesi gerektiğini belirterek, “Fındık aynı zamanda bu bölgenin stratejik ürünüdür. Bunun kabul edilmesi lazım. Yani Rize'de, Artvin'de çay nasıl stratejik ürünse o bölge için, Karadeniz için de fındık stratejik üründür ve bu stratejik ürününün korunması lazım. Burada yaşayan milyonlarca insan var ve bu insanların temel gelir kaynaklarından birisi de fındıktır. Çözeceğiz inşallah” dedi. Ardından Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde Muhtarlar, STK Temsilcileri ve Kanaat Önderleri Buluşması'na katılan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Bu ülkenin gelişmesini istiyorum, bu ülkede kadın erkek eşitliği istiyorum, kadınların büyük sıkıntı yaşadıklarını biliyorum, onların da haklarının teslim edilmesi gerektiğine inanıyorum ve ben helalleşme kavramını da bunun için dillendirdim. Artık ayrışmayalım, bizim de kusurumuz vardır, bizim de yanlışlarımız vardır, yanlışlardan arınmamız lazım, yanlışlar yaptıysak, birisine zarar verdiysek oturup onunla helalleşmemiz lazım ve helalleşme kültürünü de bu topraklara getirmemiz lazım. Helalleşmek demek kul hakkı yiyen kişiyle helalleşmek değil, o ayrı bir şey onlarla hesaplaşacağız” ifadelerini kullandı. ‘HOŞGELDİNİZ TÜRKİYE'NİN 13.CUMHURBAŞKANI’ CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu havalimanında karşıladı. Başkan Sıbıç, yaptığı açıklamada, “Türkiye'nin 13.Cumhurbaşkanı olacağına yürekten inandığımız dürüst ve halkçı lider CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ordu-Giresun havaalanında karşıladık” dedi.   Haber : Anadolu Ajansı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği komşu ilimiz Ordu’da fındık üreticileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe'yi de ziyaret eden Kılıçdaroğlu, bir üreticinin fındık bahçesini ziyaret etti.

Burada bahçe sahibiyle görüşen Kılıçdaroğlu, fındıkla ilgili sorunların çözülmesi gerektiğini belirterek, “Fındık aynı zamanda bu bölgenin stratejik ürünüdür. Bunun kabul edilmesi lazım. Yani Rize'de, Artvin'de çay nasıl stratejik ürünse o bölge için, Karadeniz için de fındık stratejik üründür ve bu stratejik ürününün korunması lazım. Burada yaşayan milyonlarca insan var ve bu insanların temel gelir kaynaklarından birisi de fındıktır. Çözeceğiz inşallah” dedi.

Ardından Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde Muhtarlar, STK Temsilcileri ve Kanaat Önderleri Buluşması'na katılan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Bu ülkenin gelişmesini istiyorum, bu ülkede kadın erkek eşitliği istiyorum, kadınların büyük sıkıntı yaşadıklarını biliyorum, onların da haklarının teslim edilmesi gerektiğine inanıyorum ve ben helalleşme kavramını da bunun için dillendirdim. Artık ayrışmayalım, bizim de kusurumuz vardır, bizim de yanlışlarımız vardır, yanlışlardan arınmamız lazım, yanlışlar yaptıysak, birisine zarar verdiysek oturup onunla helalleşmemiz lazım ve helalleşme kültürünü de bu topraklara getirmemiz lazım. Helalleşmek demek kul hakkı yiyen kişiyle helalleşmek değil, o ayrı bir şey onlarla hesaplaşacağız” ifadelerini kullandı.

‘HOŞGELDİNİZ TÜRKİYE'NİN 13.CUMHURBAŞKANI’

CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu havalimanında karşıladı.

Başkan Sıbıç, yaptığı açıklamada, “Türkiye'nin 13.Cumhurbaşkanı olacağına yürekten inandığımız dürüst ve halkçı lider CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ordu-Giresun havaalanında karşıladık” dedi.

 

Haber : Anadolu Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.