Ballıcaspor U14 play off oynayacak

SPOR 06.06.2022 - 18:24, Güncelleme: 06.06.2022 - 18:24 5805+ kez okundu.
 

Ballıcaspor U14 play off oynayacak

Mayıs ayı içinde başlayan Giresun U14 Futbol liginde yer alan 1977 Ballıca spor U14 takımı Batı grubundan çıkarak Play Off’a kaldı.
Merkez grubundan gelecek takımlar ile play off’ta karşılaşacak olan Ballıca sporda hedef şampiyonluk. Takım Antrenörü Mehmet Tahsin Bayram, grubumuz da Bulancak Spor, İhsaniye Spor, Piraziz Spor’u mağlup edip 3 maçtan da galip gelmiştir. En son Piraziz maçıyla gruptan çıktık. Askerden gelir gelmez bu göreve geldim. Kısa zamanda iyi bir çalışma ile U14 liginde başarılı olduk. Adnan Ayvaz hocam ile uyumlu bir çalışma ile play off’da başarılı olmaya çalışacağız” dedi. Ballıca Spor U14 takımı oynadığı futbol ile de dikkat çekmeye devam edeceği ifade ediliyor.
Mayıs ayı içinde başlayan Giresun U14 Futbol liginde yer alan 1977 Ballıca spor U14 takımı Batı grubundan çıkarak Play Off’a kaldı.

Merkez grubundan gelecek takımlar ile play off’ta karşılaşacak olan Ballıca sporda hedef şampiyonluk. Takım Antrenörü Mehmet Tahsin Bayram, grubumuz da Bulancak Spor, İhsaniye Spor, Piraziz Spor’u mağlup edip 3 maçtan da galip gelmiştir. En son Piraziz maçıyla gruptan çıktık. Askerden gelir gelmez bu göreve geldim. Kısa zamanda iyi bir çalışma ile U14 liginde başarılı olduk. Adnan Ayvaz hocam ile uyumlu bir çalışma ile play off’da başarılı olmaya çalışacağız” dedi.

Ballıca Spor U14 takımı oynadığı futbol ile de dikkat çekmeye devam edeceği ifade ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.