Hamdi Bozbağ'da görkemli resim sergisi

YAŞAM 30.05.2022 - 16:24, Güncelleme: 30.05.2022 - 16:24 4382+ kez okundu.
 

Hamdi Bozbağ'da görkemli resim sergisi

Pandemi nedeniyle iki yıl aradan sonra Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesinde öğrenciler tarafından resim sergisi açıldı.
Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Adem Sar koordinatörlüğünde öğrencilerin eğitim yılı boyunca birbirinden farklı tekniklerle ortaya koydukları; linon yum baskı resim, filografi, origami, alüminyum folyo, kabartma, soyut resim, pastel vb. teknik çalışmaları ile öğrencilerin çizdiği resimler katılanların büyük ilgi ve beğenisini kazandı. İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu’nun katıldığı sergide öğretmen Adem Sor; Sanatın bir ifade aracı olduğunu açıklarken, “Sanat güzel ve estetik olanla ilgilenir. Sanatsız bilim dünya ya barış, huzur ve mutluluk getirmez. Aksine kan, gözyaşı ve umutsuzluk aşılar” dedi. Haber : Erol Küçük
Pandemi nedeniyle iki yıl aradan sonra Giresun Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesinde öğrenciler tarafından resim sergisi açıldı.

Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Adem Sar koordinatörlüğünde öğrencilerin eğitim yılı boyunca birbirinden farklı tekniklerle ortaya koydukları; linon yum baskı resim, filografi, origami, alüminyum folyo, kabartma, soyut resim, pastel vb. teknik çalışmaları ile öğrencilerin çizdiği resimler katılanların büyük ilgi ve beğenisini kazandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu’nun katıldığı sergide öğretmen Adem Sor; Sanatın bir ifade aracı olduğunu açıklarken, “Sanat güzel ve estetik olanla ilgilenir. Sanatsız bilim dünya ya barış, huzur ve mutluluk getirmez. Aksine kan, gözyaşı ve umutsuzluk aşılar” dedi.

Haber : Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.