Yıldırım ve Pekdemir yetki belgelerini aldılar

SİYASET 28.05.2022 - 10:08, Güncelleme: 28.05.2022 - 10:08 5834+ kez okundu.
 

Yıldırım ve Pekdemir yetki belgelerini aldılar

Giresun Haksen Konfederasyonuna bağlı üyeler Aydın Balık’ta bir araya geldiler.
Haksen Konfederasyonu Genel Başkanı Ayhan Çivi, Genel Başkan Yardımcısı Köksal Kızılcı, Şube Başkanı Fatih Akyol ve Erzurum Haksen Bölge Başkanı İlim Gödekmerdan’ın memurların sorunlarını yerinde dinleyerek çözüme kavuşturmak için Giresun’a geldiği öğrenildi. Haksen Konfederasyonu tarafından 24-27 Mayıs tarihleri arasında Samsun, Giresun, Ordu ve Trabzon programının tamamlandığı öğrenilirken, Giresun Haksen Konfederasyon Başkanlığına Serkan Yıldırım’ın, Büro Haksen İl Temsilciliği görevine ise Serdar Pekdemir’in getirildiği açıklandı. Yıldırım ve Pekdemir’e, Atama Yetki Belgeleri Haksen Konfederasyonu Genel Başkanı Ayhan Çivi tarafından takdim edildi. Giresun Haksen Konfederasyon Başkanlığına Serkan Yıldırım, kendisine verilen bu görev nedeniyle Genel Başkan Ayhan Çivi’ye teşekkür ederek, “Haktan ve Halktan yana dur durak bilmeden çalışan Giresun Haksen ailemize sağlık alanında da üye katılımları olmuştur” dedi.
Giresun Haksen Konfederasyonuna bağlı üyeler Aydın Balık’ta bir araya geldiler.

Haksen Konfederasyonu Genel Başkanı Ayhan Çivi, Genel Başkan Yardımcısı Köksal Kızılcı, Şube Başkanı Fatih Akyol ve Erzurum Haksen Bölge Başkanı İlim Gödekmerdan’ın memurların sorunlarını yerinde dinleyerek çözüme kavuşturmak için Giresun’a geldiği öğrenildi.

Haksen Konfederasyonu tarafından 24-27 Mayıs tarihleri arasında Samsun, Giresun, Ordu ve Trabzon programının tamamlandığı öğrenilirken, Giresun Haksen Konfederasyon Başkanlığına Serkan Yıldırım’ın, Büro Haksen İl Temsilciliği görevine ise Serdar Pekdemir’in getirildiği açıklandı.

Yıldırım ve Pekdemir’e, Atama Yetki Belgeleri Haksen Konfederasyonu Genel Başkanı Ayhan Çivi tarafından takdim edildi.

Giresun Haksen Konfederasyon Başkanlığına Serkan Yıldırım, kendisine verilen bu görev nedeniyle Genel Başkan Ayhan Çivi’ye teşekkür ederek, “Haktan ve Halktan yana dur durak bilmeden çalışan Giresun Haksen ailemize sağlık alanında da üye katılımları olmuştur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.