Onar Üstündağ vefat etti

VEFAT 25.04.2022 - 10:01, Güncelleme: 25.04.2022 - 10:01 6892+ kez okundu.
 

Onar Üstündağ vefat etti

Eski Bulancak Belediye Başkanlarından merhum Ömer Lütfu Üstündağ ve merhume Gül Hanım Üstündağ’ın oğulları Bulancak eski yedek parça tüccarlarından Onar Üstündağ vefat etti.
Gürel Üstündağ, merhume Şükran Eriş, İlhan Üstündağ, Nilgün Okay, merhum Tevfik, Kenan, Tahir, Yüksel, Oral ve Erol Üstündağ’ın kardeşleri, Zekiye Üstündağ’ın eşi, Çağatay ve Barış Üstündağ’ın babaları Onar Üstündağ’ın vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Üstündağ’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bulancak Eski Camii kılınacak cenaze namazından sonra Ömer Lütfü Üstündağ Aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Eski Bulancak Belediye Başkanlarından merhum Ömer Lütfu Üstündağ ve merhume Gül Hanım Üstündağ’ın oğulları Bulancak eski yedek parça tüccarlarından Onar Üstündağ vefat etti.

Gürel Üstündağ, merhume Şükran Eriş, İlhan Üstündağ, Nilgün Okay, merhum Tevfik, Kenan, Tahir, Yüksel, Oral ve Erol Üstündağ’ın kardeşleri, Zekiye Üstündağ’ın eşi, Çağatay ve Barış Üstündağ’ın babaları Onar Üstündağ’ın vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Üstündağ’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Bulancak Eski Camii kılınacak cenaze namazından sonra Ömer Lütfü Üstündağ Aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.