‘Küçük bilim insanları yetişiyor’

EĞİTİM 22.04.2022 - 09:28, Güncelleme: 22.04.2022 - 09:28 3246+ kez okundu.
 

‘Küçük bilim insanları yetişiyor’

Bulancak Sabiha Özdemir Ana sınıf öğrencileri tarafından ‘Küçük Bilim İnsanları Yetişiyor’ (KÜBİY) isimli Proje hayata geçirildi.
Proje kapsamında gerçekleştirilen eğitimler ile öğrencilerin erken yaşta bilime yönelmeleri ve bunu yaparken hangi bilim alanlarında kariyer geliştirebileceklerini fark etmeleri sağlanıyor. Projeye dâhil olan öğrencilere henüz erken yaşta her bir uzmanlık dalının bir bilimi olabileceğini göstermek ve öğrencilerin bilimsel düşünce becerilerini destekleyerek bu yönde tespit edilen yeteneklerin, yönlendirilmesini sağlamak programın temel noktasını oluşturuyor. Haber: Erol Küçük
Bulancak Sabiha Özdemir Ana sınıf öğrencileri tarafından ‘Küçük Bilim İnsanları Yetişiyor’ (KÜBİY) isimli Proje hayata geçirildi.

Proje kapsamında gerçekleştirilen eğitimler ile öğrencilerin erken yaşta bilime yönelmeleri ve bunu yaparken hangi bilim alanlarında kariyer geliştirebileceklerini fark etmeleri sağlanıyor. Projeye dâhil olan öğrencilere henüz erken yaşta her bir uzmanlık dalının bir bilimi olabileceğini göstermek ve öğrencilerin bilimsel düşünce becerilerini destekleyerek bu yönde tespit edilen yeteneklerin, yönlendirilmesini sağlamak programın temel noktasını oluşturuyor.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.