Pandeminin ardından 23 Nisan coşkusu

EĞİTİM 21.04.2022 - 17:16, Güncelleme: 21.04.2022 - 17:16 4339+ kez okundu.
 

Pandeminin ardından 23 Nisan coşkusu

2 yıldır pandemi nedeniyle etkinliklerden uzak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl okul bahçelerinde kutlanacak.
Tüm yurtta olduğu gibi Bulancak’ta da Cumartesi günü çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı organizasyonu bu yıl Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu tarafından üstlenildi. Cumhuriyet Meydanında saat10.00’da çelenk sunma töreni ile başlayacak kutlama programı, saat 10.30’da Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu bahçesinde devam edecek. Kutlamalar koro gösterisi, anasınıfı öğrencilerinin ront çalışması, halk oyunları gösterisi, yarışmalarda dereceye girenlere ödül verilmesi, oratoryo gösterisi ve çeşitli etkinliklerle devam edecek.
2 yıldır pandemi nedeniyle etkinliklerden uzak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl okul bahçelerinde kutlanacak.

Tüm yurtta olduğu gibi Bulancak’ta da Cumartesi günü çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı organizasyonu bu yıl Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu tarafından üstlenildi.

Cumhuriyet Meydanında saat10.00’da çelenk sunma töreni ile başlayacak kutlama programı, saat 10.30’da Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu bahçesinde devam edecek. Kutlamalar koro gösterisi, anasınıfı öğrencilerinin ront çalışması, halk oyunları gösterisi, yarışmalarda dereceye girenlere ödül verilmesi, oratoryo gösterisi ve çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.