Şiddetli rüzgar çatıları uçurdu

GÜNDEM 18.04.2022 - 17:57, Güncelleme: 18.04.2022 - 17:57 4899+ kez okundu.
 

Şiddetli rüzgar çatıları uçurdu

Bulancak’ta meydana gelen şiddetli rüzgar birçok ev ve işyerinde hasara yol açtı.
Bulancak şehir merkezinde bir binanın çatı katında bulunan tuğlalar yola düşerken, açık alanda bulunan bir çok binanın çatıları da şiddetli rüzgara dayanamadı. Bulancak Galericiler Sitesinin bazı bölümlerinde de çatılar sökülürken, yetkililerin olaylara müdahale ettiği bilgisine ulaşıldı. Akşam saatlerinde etkisini gösteren şiddetli rüzgar nedeniyle ilçe genelinde birçok binanın çatılarının uçtuğu da öğrenildi.
Bulancak’ta meydana gelen şiddetli rüzgar birçok ev ve işyerinde hasara yol açtı.

Bulancak şehir merkezinde bir binanın çatı katında bulunan tuğlalar yola düşerken, açık alanda bulunan bir çok binanın çatıları da şiddetli rüzgara dayanamadı. Bulancak Galericiler Sitesinin bazı bölümlerinde de çatılar sökülürken, yetkililerin olaylara müdahale ettiği bilgisine ulaşıldı.

Akşam saatlerinde etkisini gösteren şiddetli rüzgar nedeniyle ilçe genelinde birçok binanın çatılarının uçtuğu da öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.