Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı Giresun etabı tamamlandı

GÜNDEM 06.04.2022 - 15:40, Güncelleme: 06.04.2022 - 15:40 6140+ kez okundu.
 

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı Giresun etabı tamamlandı

İŞKUR ile Sağlık Bakanlığı kurası canlı yayını ile bugün gerçekleşiyor. Giresun için sürekli işçi alımı talihlileri belli oldu.
Binlerce adayın 15-21 Mart tarihleri aralığında başvurularını gerçekleştirdiği bilinirken bakanlık açıklamasında 10 bin kişiye istihdam sağlanacağını müjdelemişti. Sona eren başvuruların ardından Sağlık Bakanlığı personel alımı nihai isim listesi canlı yayın ile belli oldu. Giresun İli için Branş dağılımı şu şekilde; Temizlik Görevlisi 40 kişi Güvenlik Görevlisi 19 kişi Elektrikçi 10 kişi İnşaat boyacısı/boyacı 3 kişi Isıtma ve Sıhhi tesisatçı 8 kişi Marangoz 2 kişi Bilgisayar Sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elamanı 7 kişi Biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı 3 kişi Şoför 3 kişi Klinik destek elemanı (Hastane) 22 kişi Başvuru sonucunda Giresun ili için toplamda 117 sürekli işçi alımı gerçekleşti. Kazanan talihlileri öğrenmek için tıklayınız…
İŞKUR ile Sağlık Bakanlığı kurası canlı yayını ile bugün gerçekleşiyor. Giresun için sürekli işçi alımı talihlileri belli oldu.

Binlerce adayın 15-21 Mart tarihleri aralığında başvurularını gerçekleştirdiği bilinirken bakanlık açıklamasında 10 bin kişiye istihdam sağlanacağını müjdelemişti. Sona eren başvuruların ardından Sağlık Bakanlığı personel alımı nihai isim listesi canlı yayın ile belli oldu.

Giresun İli için Branş dağılımı şu şekilde;

  • Temizlik Görevlisi 40 kişi
  • Güvenlik Görevlisi 19 kişi
  • Elektrikçi 10 kişi
  • İnşaat boyacısı/boyacı 3 kişi
  • Isıtma ve Sıhhi tesisatçı 8 kişi
  • Marangoz 2 kişi
  • Bilgisayar Sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elamanı 7 kişi
  • Biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı 3 kişi
  • Şoför 3 kişi
  • Klinik destek elemanı (Hastane) 22 kişi

Başvuru sonucunda Giresun ili için toplamda 117 sürekli işçi alımı gerçekleşti.

Kazanan talihlileri öğrenmek için tıklayınız…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.