Öğrencilerden Başkan’a yerel yönetimler soruları

GÜNDEM 06.04.2022 - 11:37, Güncelleme: 06.04.2022 - 11:37 4312+ kez okundu.
 

Öğrencilerden Başkan’a yerel yönetimler soruları

Keşap Cumhuriyet İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Başkan Emür’ü ‘’Yerel Yönetimler’’ konuları hakkında bilgi almak için belediyeyi ziyaret etti.
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, yerel yönetimler konusu için Keşap Cumhuriyet İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Belediye nikah salonunda öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayan Başkan Emür ‘’Yarının  büyüğü çocuklarımızın sorularını yanıtladık. Cumhuriyet ilkokulu öğrencilerimiz “Yerel Yönetimler” konusunu yerinde uygulamalı olarak görmek için belediyemizi ziyaret ettiler. Akabinde belediye birimlerini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.’’ dedi.  
Keşap Cumhuriyet İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Başkan Emür’ü ‘’Yerel Yönetimler’’ konuları hakkında bilgi almak için belediyeyi ziyaret etti.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, yerel yönetimler konusu için Keşap Cumhuriyet İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

Belediye nikah salonunda öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayan Başkan Emür ‘’Yarının  büyüğü çocuklarımızın sorularını yanıtladık. Cumhuriyet ilkokulu öğrencilerimiz “Yerel Yönetimler” konusunu yerinde uygulamalı olarak görmek için belediyemizi ziyaret ettiler. Akabinde belediye birimlerini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.