Hürriyetçi Eğitim Sen yemekte buluştu

GÜNDEM 04.04.2022 - 17:02, Güncelleme: 04.04.2022 - 17:02 4062+ kez okundu.
 

Hürriyetçi Eğitim Sen yemekte buluştu

Giresun ve Bulancak’ta da kurulan Hürriyetçi Eğitim Sendikası üyeleri hafta sonu Giresun’da yemekli toplantı ile bir araya geldi.
Giresun ve Bulancak şubesi yönetimi ve üyelerin büyük bir katılım gösterdiği yemekte Genel Başkan Levent Kuruoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, Gökhan Öztürk ve Kurucular Kurulu üyesi Ayhan Dodur hazır bulundu. Yemeğe katılanlar sendikal alanda tüm eğitim çalışanlarının beklentilerini karşılayacak yeni bir sendikanın kurulduğuna tanıklık etti. Sendikanın İl Temsilcisi Tekin Akdağ yaptığı konuşmada; Hürriyeti seçen tüm değerlere teşekkür ederek, Sendikanın manifestosunu anlatan konuşmasının ardından yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Giresun’da sendikanın gördüğü ilgi karşısında duyduğu mutluluğu belirttikten sonra “Türkiye’de sendikal anlayışın nasıl değişeceğine herkes şahit olacak; bizim sendikamız birinin hakkını alıp diğerine veren bir sendika olmayacak haklının hakkını alması için mücadele eden bir sendika olacak” dedi. Konuşmasının ardından tüm üyelerin sorularını tek tek cevaplayan Kuruoğlu, sendikal alandaki camdan kulelerin yıkılacağının mesajını verdi. Konuşmaların ardından toplantı Sinan Koca eşliğinde söylenen şarkılarla sona erdi.
Giresun ve Bulancak’ta da kurulan Hürriyetçi Eğitim Sendikası üyeleri hafta sonu Giresun’da yemekli toplantı ile bir araya geldi.

Giresun ve Bulancak şubesi yönetimi ve üyelerin büyük bir katılım gösterdiği yemekte Genel Başkan Levent Kuruoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Ali İhsan Hasanpaşaoğlu, Gökhan Öztürk ve Kurucular Kurulu üyesi Ayhan Dodur hazır bulundu.

Yemeğe katılanlar sendikal alanda tüm eğitim çalışanlarının beklentilerini karşılayacak yeni bir sendikanın kurulduğuna tanıklık etti.

Sendikanın İl Temsilcisi Tekin Akdağ yaptığı konuşmada; Hürriyeti seçen tüm değerlere teşekkür ederek, Sendikanın manifestosunu anlatan konuşmasının ardından yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Giresun’da sendikanın gördüğü ilgi karşısında duyduğu mutluluğu belirttikten sonra “Türkiye’de sendikal anlayışın nasıl değişeceğine herkes şahit olacak; bizim sendikamız birinin hakkını alıp diğerine veren bir sendika olmayacak haklının hakkını alması için mücadele eden bir sendika olacak” dedi.

Konuşmasının ardından tüm üyelerin sorularını tek tek cevaplayan Kuruoğlu, sendikal alandaki camdan kulelerin yıkılacağının mesajını verdi. Konuşmaların ardından toplantı Sinan Koca eşliğinde söylenen şarkılarla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.