‘Mücadelemize dört elle sarıldık’

GÜNDEM 28.03.2022 - 17:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 17:01 22630+ kez okundu.
 

‘Mücadelemize dört elle sarıldık’

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç “İlk seçimde iktidarız. Ülkeyi yönetecek kadrolarımız da, sorunları çözecek projelerimiz de hazır” dedi.
Başkan Sıbıç yaptığı basın açıklamasında partisinin hafta sonu Antalya'da düzenlediği ‘İktidara Hazırız’ toplantısını değerlendirdiği açıklamasında şunları ifade etti; Toplantımız oldukça verimli geçti, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde, genel merkez yöneticilerimiz, tüm il ve ilçe başkanlarımız,  kadın ve gençlik kolları il başkanlarımız bir araya geldik. Genel başkanımızın tarihi konuşmasıyla bir kez daha görev ve sorumluluklarımızın bilincine varıp, mücadelemize dört elle sarıldık” dedi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda yürüyen kadrolarıyla, kalıcı projelerle iktidara hazır olduklarını belirten Sıbıç, “Ve ilk seçimde de iktidarız. Bu ülkeyi yeniden ayağa kaldıracağız, yokluğu yoksulluğu, yolsuzluğu yok edeceğiz, halkımızın yüzünü güldüreceğiz. AKP iktidarının karanlığa sürüklediği ülkemizi aydınlatacağız. Gelir dağılımındaki eşitsizliği gidereceğiz. Yargı bağımsızlığını sağlayacağız, adaleti ve demokrasiyi tesis edeceğiz. İşsizliğe çözüm üreteceğiz. Açlık, sefalet tarihe karışacak, birileri yiyip birileri bakmayacak. Üreten Türkiye'yi yaratacağız. İş ve güç birliği yaparak, ortak akılla hareket edip, halkımıza güvenli bir gelecek sunacağız. Kimse açta açıkta kalmayacak. Sözümüz sözdür. Başaracağız” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç “İlk seçimde iktidarız. Ülkeyi yönetecek kadrolarımız da, sorunları çözecek projelerimiz de hazır” dedi.

Başkan Sıbıç yaptığı basın açıklamasında partisinin hafta sonu Antalya'da düzenlediği ‘İktidara Hazırız’ toplantısını değerlendirdiği açıklamasında şunları ifade etti; Toplantımız oldukça verimli geçti, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde, genel merkez yöneticilerimiz, tüm il ve ilçe başkanlarımız,  kadın ve gençlik kolları il başkanlarımız bir araya geldik. Genel başkanımızın tarihi konuşmasıyla bir kez daha görev ve sorumluluklarımızın bilincine varıp, mücadelemize dört elle sarıldık” dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda yürüyen kadrolarıyla, kalıcı projelerle iktidara hazır olduklarını belirten Sıbıç, “Ve ilk seçimde de iktidarız. Bu ülkeyi yeniden ayağa kaldıracağız, yokluğu yoksulluğu, yolsuzluğu yok edeceğiz, halkımızın yüzünü güldüreceğiz. AKP iktidarının karanlığa sürüklediği ülkemizi aydınlatacağız. Gelir dağılımındaki eşitsizliği gidereceğiz. Yargı bağımsızlığını sağlayacağız, adaleti ve demokrasiyi tesis edeceğiz. İşsizliğe çözüm üreteceğiz. Açlık, sefalet tarihe karışacak, birileri yiyip birileri bakmayacak. Üreten Türkiye'yi yaratacağız. İş ve güç birliği yaparak, ortak akılla hareket edip, halkımıza güvenli bir gelecek sunacağız. Kimse açta açıkta kalmayacak. Sözümüz sözdür. Başaracağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.