Emekli Müdüre vefa ziyareti

EĞİTİM 23.03.2022 - 11:49, Güncelleme: 23.03.2022 - 11:49 37540+ kez okundu.
 

Emekli Müdüre vefa ziyareti

Bulancak'ta Emekli Müdür İsmail Turan’ı Bulancak İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdullah Aksoy, Müdür Yardımcısı Orhan Erdemir, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Güler Hekim Bingöl ve Yardımcısı Aziz Ok evinde ziyaret ederek vefa örneği gösterdiler.
Orhan Erdemir; "Müdürümüz geçmiş yıllarda okulumuzda öğretmen, müdür yardımcısı ve müdürlük yaptı. Bizde arkadaşlarla kendisine evinde sürpriz bir ziyaret yaptık. 1980'li geçen zorlu yıllarını konuştuk. Okulumuza yaptığı hizmetten dolayı kendisine teşekkür ederek uzun ömürler diledik" dedi. Emekli müdür İsmail Turan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Ziyaretiniz bana onur verdi. Aynı zamanda benim için sürpriz oldu. Bu ziyaretin değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Bugünün mutluluğunu asla ve asla unutamam. Bizim işimiz eğitimdir. Görevimizi tamamladıktan sonra sizlere devretti. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı alan daha yüksek hedeflere taşıyor. Bende bundan son derece mutluyum. Bu anlamlı ve duyarlı ziyaretiniz için sizlere çok teşekkür ederim" dedi. Ziyaretin sonunda Emekli müdür İsmail Turan'a çiçek takdim edildi. Haber: Erol Küçük
Bulancak'ta Emekli Müdür İsmail Turan’ı Bulancak İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdullah Aksoy, Müdür Yardımcısı Orhan Erdemir, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Güler Hekim Bingöl ve Yardımcısı Aziz Ok evinde ziyaret ederek vefa örneği gösterdiler.

Orhan Erdemir; "Müdürümüz geçmiş yıllarda okulumuzda öğretmen, müdür yardımcısı ve müdürlük yaptı. Bizde arkadaşlarla kendisine evinde sürpriz bir ziyaret yaptık. 1980'li geçen zorlu yıllarını konuştuk. Okulumuza yaptığı hizmetten dolayı kendisine teşekkür ederek uzun ömürler diledik" dedi.

Emekli müdür İsmail Turan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Ziyaretiniz bana onur verdi. Aynı zamanda benim için sürpriz oldu. Bu ziyaretin değeri hiçbir şeyle ölçülemez. Bugünün mutluluğunu asla ve asla unutamam. Bizim işimiz eğitimdir. Görevimizi tamamladıktan sonra sizlere devretti. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı alan daha yüksek hedeflere taşıyor. Bende bundan son derece mutluyum. Bu anlamlı ve duyarlı ziyaretiniz için sizlere çok teşekkür ederim" dedi. Ziyaretin sonunda Emekli müdür İsmail Turan'a çiçek takdim edildi.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.