Artık dayanacak gücümüz kalmadı

YAŞAM 14.03.2022 - 18:14, Güncelleme: 14.03.2022 - 18:14 34944+ kez okundu.
 

Artık dayanacak gücümüz kalmadı

Bulancak’ta yaşayan Gülseren ve Ali Beşikçi çiftinin 24 yaşında ki kızları Nurcan Beşikçi, tedavisi için gerekli ilaçları almakta her geçen gün zorlanıyor.
Epilepsi hastası olan Nurcan için yaşamın günden güne zorlandığını belirten anne Gülseren Beşikçi, “Kızım epilepsi hastası. Kullanması gereken 2 tane yurtdışı ilacı bulunuyor. Sağlık Bakanlığı tarafında bu ilaç ne yazık ki karşılanmıyor. Hiç bir yerde sesimizi duyuramıyoruz. Bir kutu 50’lik ilaç kızıma 15 gün gidiyor. Sürekli resmi makamlara müracaat ediyoruz, ama bir türlü sesimizi duyuramıyoruz” dedi. Firisium ve Petinimid isimli ilaçların Türkiye’de çok pahalı olduğunu ve maddi imkânsızlıklar yüzünden bu ilaca kavuşmakta zorlandıklarını ifade eden anne Gülseren Beşikçi, “Artık sesimizi duyurmak için her çareyi deniyoruz. Dayanacak gücümüz kalmadı. Kızım ilacına almadığında 4. Gün nöbetlere başlıyor. Anne ve babası olarak kızımızın bu acısına dayanamıyoruz. Yetkililerin sesimize kulak vermesini istiyoruz” diye konuştu.   Haber : Muzaffer Şahin  
Bulancak’ta yaşayan Gülseren ve Ali Beşikçi çiftinin 24 yaşında ki kızları Nurcan Beşikçi, tedavisi için gerekli ilaçları almakta her geçen gün zorlanıyor.

Epilepsi hastası olan Nurcan için yaşamın günden güne zorlandığını belirten anne Gülseren Beşikçi, “Kızım epilepsi hastası. Kullanması gereken 2 tane yurtdışı ilacı bulunuyor. Sağlık Bakanlığı tarafında bu ilaç ne yazık ki karşılanmıyor. Hiç bir yerde sesimizi duyuramıyoruz. Bir kutu 50’lik ilaç kızıma 15 gün gidiyor. Sürekli resmi makamlara müracaat ediyoruz, ama bir türlü sesimizi duyuramıyoruz” dedi.

Firisium ve Petinimid isimli ilaçların Türkiye’de çok pahalı olduğunu ve maddi imkânsızlıklar yüzünden bu ilaca kavuşmakta zorlandıklarını ifade eden anne Gülseren Beşikçi, “Artık sesimizi duyurmak için her çareyi deniyoruz. Dayanacak gücümüz kalmadı. Kızım ilacına almadığında 4. Gün nöbetlere başlıyor. Anne ve babası olarak kızımızın bu acısına dayanamıyoruz. Yetkililerin sesimize kulak vermesini istiyoruz” diye konuştu.

 

Haber : Muzaffer Şahin

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.