Orman kaçakçılarına göz açtırılmıyor!

ASAYİŞ 01.03.2022 - 13:22, Güncelleme: 01.03.2022 - 13:22 35691+ kez okundu.
 

Orman kaçakçılarına göz açtırılmıyor!

Bulancak İlçe Jandarma ekipleri, yaptıkları uygulamalarda orman kaçakçılarına göz açtırmıyor.
Son 1 yılda yapılan uygulamalarda orman ağaçlarını keserek ticarete çeviren şahıslar yakalanarak devletin zarara uğratılması önleniyor. Bulancak Orman İşletme Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışan Jandarma ekipleri yaptıkları gezici uygulamalarla birlikte orman kaçakçılığı yapan şahıslara karşı çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca edinilen bilgiye göre yapılan uygulamalarda 2021 yılında hakkında yakalama kararı bulunan 134 şahsın yakalandığı da öğrenilirken, Ocak ve Şubat aylarında ise hakkında yakalama kararı bulunan 22 şahsın daha yakalandığı bilgisine ulaşıldı. Öte yandan yapılan uygulamalar nedeniyle özellikle Pazarsuyu ve çevresinde alkol alarak çevreye zarar veren ve toplumun huzurunu kaçıran kişilerin de önüne geçildiği bilgisine erişildi.
Bulancak İlçe Jandarma ekipleri, yaptıkları uygulamalarda orman kaçakçılarına göz açtırmıyor.

Son 1 yılda yapılan uygulamalarda orman ağaçlarını keserek ticarete çeviren şahıslar yakalanarak devletin zarara uğratılması önleniyor. Bulancak Orman İşletme Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışan Jandarma ekipleri yaptıkları gezici uygulamalarla birlikte orman kaçakçılığı yapan şahıslara karşı çalışmalarını sürdürüyor.

Ayrıca edinilen bilgiye göre yapılan uygulamalarda 2021 yılında hakkında yakalama kararı bulunan 134 şahsın yakalandığı da öğrenilirken, Ocak ve Şubat aylarında ise hakkında yakalama kararı bulunan 22 şahsın daha yakalandığı bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan yapılan uygulamalar nedeniyle özellikle Pazarsuyu ve çevresinde alkol alarak çevreye zarar veren ve toplumun huzurunu kaçıran kişilerin de önüne geçildiği bilgisine erişildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.