Ankara Büyükşehir Belediyesinden kiralık iş yerleri

RESMİ İLAN 14.02.2022 - 11:04 4578+ kez okundu.
 

Ankara Büyükşehir Belediyesinden kiralık iş yerleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi 110 adet iş yerini kiraya verecek.
İhale,  24 Şubat 2022 tarihinde saat 14:00’te Yenimahalle, Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No:5 adresindeki Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasında 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre kapalı zarf usulüyle yapılacak. İhaleye konu olan yerler için teklifler bir yıllık muhammen bedel üzerinden verilecek. İsteklilerin teklif mektuplarını Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına ihale günü saat 12:00’ye kadar teslim etmesi gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.  
Ankara Büyükşehir Belediyesi 110 adet iş yerini kiraya verecek.

İhale,  24 Şubat 2022 tarihinde saat 14:00’te Yenimahalle, Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No:5 adresindeki Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasında 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre kapalı zarf usulüyle yapılacak.


İhaleye konu olan yerler için teklifler bir yıllık muhammen bedel üzerinden verilecek.

İsteklilerin teklif mektuplarını Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına ihale günü saat 12:00’ye kadar teslim etmesi gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.