Belediye Başkanları personellerini mutlu ediyor!

GÜNDEM 13.12.2021 - 18:24, Güncelleme: 13.12.2021 - 18:24 2951+ kez okundu.
 

Belediye Başkanları personellerini mutlu ediyor!

BEM-BİR-SEN Giresun Şube Başkanı Coşkun Musaoğlu, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!' anlayışıyla anlaşmalarına devam ediyor.
Giresun'da birçok belediyede anlaşmalarını tamamladıklarını ifade eden Başkan Musaoğlu, Keşap, Doğankent, Espiye, Görele, Soğukpınar ve Eynesil Belediye Başkanları ile anlaşma imzaladıklarını ifade ederek, Giresun merkez, Bulancak, Giresun Özel İdaresi ve Güce Belediyeleri ile de görüşmeye başlayacaklarını söyledi. 2022-2023 yıllarını kapsayan (SDS) Sosyal Denge Tazminat anlaşmaları için memurlarına sahip çıkan belediye başkanlarına teşekkür eden Musaoğlu,  ayrıca sendikalarına gösterilen ilgiden dolayı da minnetlerini dile getirdi. Anlaşma yapılmayan belediyelerde de Belediye Başkanlarının personellerine destek vereceğinden şüphe duymadıklarını ifade eden Musaoğlu, kısa sürede diğer anlaşmaları da yapacaklarını da sözlerine ekledi.
BEM-BİR-SEN Giresun Şube Başkanı Coşkun Musaoğlu, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!' anlayışıyla anlaşmalarına devam ediyor.

Giresun'da birçok belediyede anlaşmalarını tamamladıklarını ifade eden Başkan Musaoğlu, Keşap, Doğankent, Espiye, Görele, Soğukpınar ve Eynesil Belediye Başkanları ile anlaşma imzaladıklarını ifade ederek, Giresun merkez, Bulancak, Giresun Özel İdaresi ve Güce Belediyeleri ile de görüşmeye başlayacaklarını söyledi.

2022-2023 yıllarını kapsayan (SDS) Sosyal Denge Tazminat anlaşmaları için memurlarına sahip çıkan belediye başkanlarına teşekkür eden Musaoğlu,  ayrıca sendikalarına gösterilen ilgiden dolayı da minnetlerini dile getirdi.

Anlaşma yapılmayan belediyelerde de Belediye Başkanlarının personellerine destek vereceğinden şüphe duymadıklarını ifade eden Musaoğlu, kısa sürede diğer anlaşmaları da yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.