‘Şehrin tek ortak noktası, 1926 Bulancakspor’

GÜNDEM 15.11.2021 - 17:36, Güncelleme: 15.11.2021 - 17:36 3069+ kez okundu.
 

‘Şehrin tek ortak noktası, 1926 Bulancakspor’

1926 Bulancakspor yöneticileri’nden Gürdal Bodur Gümüşhane Söğütlü Hilalspor deplasmanından alınan galibiyetten sonra futbolcuları kutladı.
Yıldız Haber Gazetesine yaptığı açıklamada; ‘Geçtiğimiz cumartesi günü ikinci deplasman galibiyetini alan koca yürekli futbolcularımı alınlarından öpüyorum. Bir çok takımın 2-3 futbolcusunun maliyetine kurduğumuz yürekli, ahlaklı gençleri biriktirdiğimiz takımımızın bu onurlu yürüyüşünde bizi yalnız bırakmayan bu işin işinde olduğum yıllarda takıma maddi, manevi desteğini esirgemeyen başta onursal başkanımız Recep Yakar’a, daima bizimle dertlenen yanımızda olan Emrullah Guguk başkanıma, sonra aramıza katılarak kulüp başkanımız olan ve büyük çaba gösteren Sezgin Karataş başkanıma teşekkürlerimi sunuyorum. Geleceğin takımını oluşturduğumuz yaş ortalaması 19-20 olan takımımıza sonuç ne olursa olsun destek bekliyoruz. Alt yapımıza yatırım yaparak, böyle genç takımlarla iskelet oluşturarak geleceğin şampiyon takımının temellerini atacağız. Bu şehrin büyükten küçüğe tek hevesi var o da koca çınar Bulancakspor. Her şey birlikte başarıya gidiyor. Gelin bu çocukların içindeki hevesi yarım bırakmayalım, hatalarımızı görüp daha iyi yapmaya çalışalım. Başkanım ve yönetim kurulu adına teşekkür ederim’ dedi. Haber: Erol Küçük
1926 Bulancakspor yöneticileri’nden Gürdal Bodur Gümüşhane Söğütlü Hilalspor deplasmanından alınan galibiyetten sonra futbolcuları kutladı.

Yıldız Haber Gazetesine yaptığı açıklamada; ‘Geçtiğimiz cumartesi günü ikinci deplasman galibiyetini alan koca yürekli futbolcularımı alınlarından öpüyorum. Bir çok takımın 2-3 futbolcusunun maliyetine kurduğumuz yürekli, ahlaklı gençleri biriktirdiğimiz takımımızın bu onurlu yürüyüşünde bizi yalnız bırakmayan bu işin işinde olduğum yıllarda takıma maddi, manevi desteğini esirgemeyen başta onursal başkanımız Recep Yakar’a, daima bizimle dertlenen yanımızda olan Emrullah Guguk başkanıma, sonra aramıza katılarak kulüp başkanımız olan ve büyük çaba gösteren Sezgin Karataş başkanıma teşekkürlerimi sunuyorum. Geleceğin takımını oluşturduğumuz yaş ortalaması 19-20 olan takımımıza sonuç ne olursa olsun destek bekliyoruz. Alt yapımıza yatırım yaparak, böyle genç takımlarla iskelet oluşturarak geleceğin şampiyon takımının temellerini atacağız. Bu şehrin büyükten küçüğe tek hevesi var o da koca çınar Bulancakspor. Her şey birlikte başarıya gidiyor. Gelin bu çocukların içindeki hevesi yarım bırakmayalım, hatalarımızı görüp daha iyi yapmaya çalışalım. Başkanım ve yönetim kurulu adına teşekkür ederim’ dedi.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.