Fen Lisesi okul aile birliği toplandı

YAŞAM 29.10.2021 - 16:37, Güncelleme: 29.10.2021 - 16:37 2370+ kez okundu.
 

Fen Lisesi okul aile birliği toplandı

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Yarıyıl, Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz cumartesi günü Okul Konferans Salonunda Maske, Mesafe, Hijyen kurallarına uyularak yapıldı.
Okul-Öğrenci-Veli iletişiminin pekiştirilmesine katkısı sağlanması ve ortak problemlerimize çözüm aranması amaçlı ve okulun durumlarının görüşüldüğü toplantıya, Veliler, Okul Müdürü, Müdür Yardımcıları ve Öğretmenler katıldı. Öğrenci velilerinin isim yoklama listesinde velisi oldukları öğrencilerinin isminin bulunduğu alana toplantıya katıldıklarına dair imzaları alındı. Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın hep birlikte söylemesinin ardından Divan Kurulu oluşumu gerçekleşti. Okul Müdürü Sedat Öztürk , açılış ve bilgilendirme konuşmasını yaptı.  “Konuşmasına Sayın veliler 2021—2022 eğitim ve öğretim yılı okul aile birliği yönetim kurulu toplantısına hoşgeldiniz diyerek başladı. Pandemi nedeniyle sizleri fazla bekletmeden ve vaktinizi almadan birkaç hususu belirterek genel kurul toplantısına geçmek istiyorum diyerek sözlerine başladı.”Okulumuz  bu yıl başarı çıtasını yükseltti.Tabii ki bu hepimizin gayretiyle oldu.Daha da çıtayı yükselteceğiz.Hepimize kolaylıklar dileyerek tekrar sağlıklı bir eğitim ve öğretim geçirmemizi temenni ederek sözlerime son veriyorum.” Diyerek bilgilendirme konuşmasını sonlandırdı. Okul Müdürü  Öztürk  konuşmasının bitimi ardından Okul Aile Birliği yönetim kurulu faaliyet raporu, Denetim Kurulu raporunun okunması ve ibralarının oylanması ile yeni dönem çalışmaların ve tahmini bütçenin görüşülmesi, ihtiyaçların giderilmesine yönelik yönetim kurulunu yetkilendirmek konuları görüşüldü. Dilek ve temennilerden sonra özellikle 9. Sınıf öğrencilerimiz velileri ile Maske, Mesafe, Hijyen kurallarına uyularak sınıflarda özel görüşmeler gerçekleşti. İlerleyen haftalarda ise 9, 10, 11 ve 12 sınıfların tümünü kapsayan ikinci bir toplantı yapılacağı kararı alınarak, katılımlarından dolayı velilere teşekkür edilerek Bulancak Fen Lisesi Lisesi Okul Aile Birliği toplantısı sonlandırıldı. Haber: Erol Küçük  
2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Yarıyıl, Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz cumartesi günü Okul Konferans Salonunda Maske, Mesafe, Hijyen kurallarına uyularak yapıldı.

Okul-Öğrenci-Veli iletişiminin pekiştirilmesine katkısı sağlanması ve ortak problemlerimize çözüm aranması amaçlı ve okulun durumlarının görüşüldüğü toplantıya, Veliler, Okul Müdürü, Müdür Yardımcıları ve Öğretmenler katıldı.

Öğrenci velilerinin isim yoklama listesinde velisi oldukları öğrencilerinin isminin bulunduğu alana toplantıya katıldıklarına dair imzaları alındı.
Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın hep birlikte söylemesinin ardından Divan Kurulu oluşumu gerçekleşti.
Okul Müdürü Sedat Öztürk , açılış ve bilgilendirme konuşmasını yaptı.
 “Konuşmasına Sayın veliler 2021—2022 eğitim ve öğretim yılı okul aile birliği yönetim kurulu toplantısına hoşgeldiniz diyerek başladı. Pandemi nedeniyle sizleri fazla bekletmeden ve vaktinizi almadan birkaç hususu belirterek genel kurul toplantısına geçmek istiyorum diyerek sözlerine başladı.”Okulumuz  bu yıl başarı çıtasını yükseltti.Tabii ki bu hepimizin gayretiyle oldu.Daha da çıtayı yükselteceğiz.Hepimize kolaylıklar dileyerek tekrar sağlıklı bir eğitim ve öğretim geçirmemizi temenni ederek sözlerime son veriyorum.” Diyerek bilgilendirme konuşmasını sonlandırdı.
Okul Müdürü  Öztürk  konuşmasının bitimi ardından Okul Aile Birliği yönetim kurulu faaliyet raporu, Denetim Kurulu raporunun okunması ve ibralarının oylanması ile yeni dönem çalışmaların ve tahmini bütçenin görüşülmesi, ihtiyaçların giderilmesine yönelik yönetim kurulunu yetkilendirmek konuları görüşüldü.
Dilek ve temennilerden sonra özellikle 9. Sınıf öğrencilerimiz velileri ile Maske, Mesafe, Hijyen kurallarına uyularak sınıflarda özel görüşmeler gerçekleşti.
İlerleyen haftalarda ise 9, 10, 11 ve 12 sınıfların tümünü kapsayan ikinci bir toplantı yapılacağı kararı alınarak, katılımlarından dolayı velilere teşekkür edilerek Bulancak Fen Lisesi Lisesi Okul Aile Birliği toplantısı sonlandırıldı.

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.