'Giresunspor'u hep birlikte ayakta tutalım'

SPOR 26.10.2021 - 17:38, Güncelleme: 26.10.2021 - 17:38 2271+ kez okundu.
 

'Giresunspor'u hep birlikte ayakta tutalım'

Giresunspor Kulüp Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, Giresunspor’un Süper Ligde başarılı ve istikrarlı bir grafik çizmeye devam etmesi için Giresun iş dünyası ve bürokrasisine destek çağrısında bulundu.
Son haftalarda sahaya yansıyan güzel futbol ve alınan puanlarla yeşil-beyazlı ekibin bir çıkış yaşadığına dikkat çeken Önal, tüm Giresunlu iş adamlarından bürokratlarına, siyasilerinden sivil toplum kuruluşlarına maddi, manevi Çotanak armasında buluşmaya davet etti. Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet başkanlığında yönetim kurulu olarak süper ligde kalıcı bir Giresunspor için çalıştıklarının altını çizen Basın Sözcüsü Önal, Giresunspor’un 44 yıl sonra süper lig’e çıkmasının ardından elde ettiği tarihi başarının, kalıcı olabilmesi için iş dünyası ve bürokratların destek vermesi gerektiği, bu mücadelenin sadece yönetim tarafından yürütülmesinin yeterli olmadığını, Giresun halkının Giresunspor’un tarihi başarasın da emeği geçenleri asla unutmayacağını, Giresunspor’un yüklenmiş olduğu sorumluluğa herkesin destek olması ve bu sorumluluğu birlikte paylaşılması gerektiğini belirterek, “Giresunspor’un yanında olan şehrini ve şehrinin takımını seven iş adamlarımız bürokratlarımızı takıma destek olmaya davet ediyoruz” dedi. Giresunspor’un tarihindeki en coşkulu zamanlarını yaşadığını ifade eden Önal, “44 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıktık. İlk olarak bu zorlu ligde kalıcı olmak için hem sportif hem de mali açıdan elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu başarı hepimizin, tüm Giresunluların. Bu ligde tamamen kalıcı olmak için ve özellikle pandemi sebebiyle düşük olan gelirleri arttırmak için, ilimizde ticaret ile uğraşan herkesten, siyasilerden, sivil toplum kuruluşlarından kulübümüze destek olmasını bekliyoruz. Gelin, Giresun’umuzu hep birlikte çıkardığımız bu ligde, yine hep birlikte el ele vererek zor zamanlarda birlik olalım” diye konuştu.
Giresunspor Kulüp Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, Giresunspor’un Süper Ligde başarılı ve istikrarlı bir grafik çizmeye devam etmesi için Giresun iş dünyası ve bürokrasisine destek çağrısında bulundu.

Son haftalarda sahaya yansıyan güzel futbol ve alınan puanlarla yeşil-beyazlı ekibin bir çıkış yaşadığına dikkat çeken Önal, tüm Giresunlu iş adamlarından bürokratlarına, siyasilerinden sivil toplum kuruluşlarına maddi, manevi Çotanak armasında buluşmaya davet etti.

Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet başkanlığında yönetim kurulu olarak süper ligde kalıcı bir Giresunspor için çalıştıklarının altını çizen Basın Sözcüsü Önal, Giresunspor’un 44 yıl sonra süper lig’e çıkmasının ardından elde ettiği tarihi başarının, kalıcı olabilmesi için iş dünyası ve bürokratların destek vermesi gerektiği, bu mücadelenin sadece yönetim tarafından yürütülmesinin yeterli olmadığını, Giresun halkının Giresunspor’un tarihi başarasın da emeği geçenleri asla unutmayacağını, Giresunspor’un yüklenmiş olduğu sorumluluğa herkesin destek olması ve bu sorumluluğu birlikte paylaşılması gerektiğini belirterek, “Giresunspor’un yanında olan şehrini ve şehrinin takımını seven iş adamlarımız bürokratlarımızı takıma destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

Giresunspor’un tarihindeki en coşkulu zamanlarını yaşadığını ifade eden Önal, “44 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıktık. İlk olarak bu zorlu ligde kalıcı olmak için hem sportif hem de mali açıdan elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu başarı hepimizin, tüm Giresunluların. Bu ligde tamamen kalıcı olmak için ve özellikle pandemi sebebiyle düşük olan gelirleri arttırmak için, ilimizde ticaret ile uğraşan herkesten, siyasilerden, sivil toplum kuruluşlarından kulübümüze destek olmasını bekliyoruz. Gelin, Giresun’umuzu hep birlikte çıkardığımız bu ligde, yine hep birlikte el ele vererek zor zamanlarda birlik olalım” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.