Güzelyalı’da bayram hazırlıkları başladı

DÜNYA 21.10.2021 - 11:56, Güncelleme: 21.10.2021 - 11:56 5660+ kez okundu.
 

Güzelyalı’da bayram hazırlıkları başladı

Bulancak Güzelyalı Ortaokulu Cumhuriyet Bayramı hazırlıklarına başladı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramına sayılı günler kaldı.
2021 Yılı Cumhuriyet Bayramı bu sene yine tüm yurtta, büyük coşkuyla kutlanacak. Özellikle ilkokullarda,ortaokullarda  ve okul öncesi eğitim veren kurumlarda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri düzenlenmektedir. Bu okullardan biri olan Güzelyalı Ortaokuluna İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut ve şube müdürü Muhammed Tanrıverdi ile ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Haber: Erol Küçük  
Bulancak Güzelyalı Ortaokulu Cumhuriyet Bayramı hazırlıklarına başladı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramına sayılı günler kaldı.

2021 Yılı Cumhuriyet Bayramı bu sene yine tüm yurtta, büyük coşkuyla kutlanacak. Özellikle ilkokullarda,ortaokullarda  ve okul öncesi eğitim veren kurumlarda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri düzenlenmektedir. Bu okullardan biri olan Güzelyalı Ortaokuluna İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut ve şube müdürü Muhammed Tanrıverdi ile ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Haber: Erol Küçük

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.