Dereli’de inceleme

GÜNDEM 13.10.2021 - 17:24, Güncelleme: 13.10.2021 - 17:24 2641+ kez okundu.
 

Dereli’de inceleme

Vali Enver Ünlü, Dereli ilçesini ziyaret ederek, İlçede sel afeti sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Ünlü, Dereli ilçesini ziyaret ederek, 22 Ağustos 2020 tarihinde ilçede meydana sel afetinin izlerinin silinmesi için yapılan çalışmalarla ilgili koordinasyon ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Dereli Kaymakamlığı’nda Vali Enver Ünlü başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Dereli Kaymakamı Okan Yenidünya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Muhammet Sevinç, Dereli Belediye Başkanı K.Zeki Şenlikoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı V. Nesrin Öztürk, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Murat Cavunt, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol, DSİ 226.Şube Müdürü Ogün Şükrü Turan, Karayolları 104.Şube Şefi Kadri Altuntaş, ilgili şube ve ilçe müdürleri katıldı.    Toplantıda gündeme getirilen sorunların ve eksikliklerin giderilmesi için gerekli görüşme ve istişarelerde bulunan Vali Ünlü, kış mevsimi gelmeden İlçeye Doğalgaz arzının sağlanması, ulaşım ve altyapı eksikliklerinin giderilmesini istedi. Giresun-Dereli Karayolunda yapılan çalışmaların biran önce tamamlanmasını isteyen Vali Ünlü, bu yolu kullanan vatandaşların can ve mal güvenliğinin yanı sıra ulaşım konforunun da sağlanması için çalışmaları tamamlanan köprü ve tünellerin vakit geçirilmeden, gerekli emniyet tedbirlerinin de alınarak ulaşıma açılması talimatı verdi.   Dereli Kaymakamlığı’ndaki koordinasyon ve değerlendirme toplantısının ardından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımına başlanılan kamu hizmet binaları, konut ve dükkan inşaat sahalarında incelemelerde bulundu.  
Vali Enver Ünlü, Dereli ilçesini ziyaret ederek, İlçede sel afeti sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Ünlü, Dereli ilçesini ziyaret ederek, 22 Ağustos 2020 tarihinde ilçede meydana sel afetinin izlerinin silinmesi için yapılan çalışmalarla ilgili koordinasyon ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Dereli Kaymakamlığı’nda Vali Enver Ünlü başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Dereli Kaymakamı Okan Yenidünya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Muhammet Sevinç, Dereli Belediye Başkanı K.Zeki Şenlikoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı V. Nesrin Öztürk, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Murat Cavunt, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Cengiz Varol, DSİ 226.Şube Müdürü Ogün Şükrü Turan, Karayolları 104.Şube Şefi Kadri Altuntaş, ilgili şube ve ilçe müdürleri katıldı.   

Toplantıda gündeme getirilen sorunların ve eksikliklerin giderilmesi için gerekli görüşme ve istişarelerde bulunan Vali Ünlü, kış mevsimi gelmeden İlçeye Doğalgaz arzının sağlanması, ulaşım ve altyapı eksikliklerinin giderilmesini istedi.

Giresun-Dereli Karayolunda yapılan çalışmaların biran önce tamamlanmasını isteyen Vali Ünlü, bu yolu kullanan vatandaşların can ve mal güvenliğinin yanı sıra ulaşım konforunun da sağlanması için çalışmaları tamamlanan köprü ve tünellerin vakit geçirilmeden, gerekli emniyet tedbirlerinin de alınarak ulaşıma açılması talimatı verdi.  

Dereli Kaymakamlığı’ndaki koordinasyon ve değerlendirme toplantısının ardından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımına başlanılan kamu hizmet binaları, konut ve dükkan inşaat sahalarında incelemelerde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.