Üniversiteden TUSAŞ ile işbirliği

GÜNDEM 08.10.2021 - 16:04, Güncelleme: 08.10.2021 - 16:04 3243+ kez okundu.
 

Üniversiteden TUSAŞ ile işbirliği

Giresun Üniversitesi ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Aş. (TUSAŞ) arasında bir işbirliği anlaşması imzalandı.
Temel amacı öğrencilerin TUSAŞ’ın Sky Experience (Stayjer Mühendis) Programına katılımını sağlamak olan anlaşma kapsamında projeye Mühendislik Fakültesinin üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri başvuru yapma hakkına sahip. Programa başvuru yapabilecek bölümler ise; Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik/Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği.
Giresun Üniversitesi ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Aş. (TUSAŞ) arasında bir işbirliği anlaşması imzalandı.

Temel amacı öğrencilerin TUSAŞ’ın Sky Experience (Stayjer Mühendis) Programına katılımını sağlamak olan anlaşma kapsamında projeye Mühendislik Fakültesinin üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri başvuru yapma hakkına sahip.


Programa başvuru yapabilecek bölümler ise; Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik/Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.