Vali Gürel, çavuş üzümü hasadına katıldı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 02.10.2021 - 18:12, Güncelleme: 02.10.2021 - 08:58 4748+ kez okundu.
 

Vali Gürel, çavuş üzümü hasadına katıldı

Vali Gürel, çavuş üzümü hasadına katıldı
KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Fuat Gürel, çavuş üzümü hasadına katıldı.Vali Gürel, Safranbolu ilçesine bağlı Konarı köyünde 12 dekar alanda çavuş üzümü başta olmak üzere çeşitli türlerden üzüm yetiştiriciliği yapan Hasan Yakupoğlu'nu ziyaret etti.Yakupoğlu ile üzüm bağını gezen Gürel, üzüm çeşitleri ve üzümden elde edilen ürünler hakkında bilgi alarak bahçeden üzüm, elma ve maniye domatesi topladı.Ziyarette Gürel'e, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, Defterdar Osman Koçaş ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü mühendisleri eşlik etti.
Vali Gürel, çavuş üzümü hasadına katıldı

KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Fuat Gürel, çavuş üzümü hasadına katıldı.

Vali Gürel, Safranbolu ilçesine bağlı Konarı köyünde 12 dekar alanda çavuş üzümü başta olmak üzere çeşitli türlerden üzüm yetiştiriciliği yapan Hasan Yakupoğlu'nu ziyaret etti.

Yakupoğlu ile üzüm bağını gezen Gürel, üzüm çeşitleri ve üzümden elde edilen ürünler hakkında bilgi alarak bahçeden üzüm, elma ve maniye domatesi topladı.

Ziyarette Gürel'e, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, Defterdar Osman Koçaş ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü mühendisleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.