‘ÇOCUKLAR ORTAK PAYDAMIZDIR’

GÜNDEM 01.10.2021 - 17:23, Güncelleme: 01.10.2021 - 17:23 3297+ kez okundu.
 

‘ÇOCUKLAR ORTAK PAYDAMIZDIR’

Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut başkanlığında taşımalı eğitim şoförlerine yönelik eğitim, Şube Müdürleri Mithat Yaramış ve Muhammet Tanrıverdi’nin katılımıyla başladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut açılış konuşmasında "yaklaşık 2 yıldır pandemi nedeniyle taşıma işlemlerinin tam olarak yapılamadığını, inşallah bu eğitim öğretim yılında okullarımızın tam olarak açık olmasıyla beraber öğrenci taşıma işlemlerinin de tam olarak yapılacağını düşünüyorum, dolayısıyla hepimiz için yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun. Geçmiş yıllarda yaptığınız hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İlçe olarak tecrübeli bir taşımalı şoförler ekibine sahibiz, çocuklar ortak paydamızdır. Sizler ve biz eğitim camiası çocuklarımıza en üst seviyede hizmet vermek ve onları geleceğe hazırlamakla mükellefiz. Taşımalı araç sahiplerine eğitim veren İlçe Jandarma Komutanlığımıza, İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, öğretmenlerimize ve toplantımıza katılan Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın beye teşekkür ederim” dedi.                 Eğitimin devamında; İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiseri Ramazan Kaya, Polis Memuru Serdar Doğan, Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Murat Günaydın, Trafik Tim Komutan Yardımcısı Gökhan Uğurlu, Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu Müdür Yardımcısı Erdal Pekşen, Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Rehber Öğretmeni Asude Çağla Pekşen ve Nazan Çimen, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Tülay Aydın kendi alanlarında ve ilgili mevzuat çerçevesinde öğrenci taşıma uygulaması kapsamında görevli araç sürücülerine eğitim verdiler.  
Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut başkanlığında taşımalı eğitim şoförlerine yönelik eğitim, Şube Müdürleri Mithat Yaramış ve Muhammet Tanrıverdi’nin katılımıyla başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut açılış konuşmasında "yaklaşık 2 yıldır pandemi nedeniyle taşıma işlemlerinin tam olarak yapılamadığını, inşallah bu eğitim öğretim yılında okullarımızın tam olarak açık olmasıyla beraber öğrenci taşıma işlemlerinin de tam olarak yapılacağını düşünüyorum, dolayısıyla hepimiz için yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun. Geçmiş yıllarda yaptığınız hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İlçe olarak tecrübeli bir taşımalı şoförler ekibine sahibiz, çocuklar ortak paydamızdır. Sizler ve biz eğitim camiası çocuklarımıza en üst seviyede hizmet vermek ve onları geleceğe hazırlamakla mükellefiz. Taşımalı araç sahiplerine eğitim veren İlçe Jandarma Komutanlığımıza, İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, öğretmenlerimize ve toplantımıza katılan Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın beye teşekkür ederim” dedi.

                Eğitimin devamında; İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiseri Ramazan Kaya, Polis Memuru Serdar Doğan, Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Murat Günaydın, Trafik Tim Komutan Yardımcısı Gökhan Uğurlu, Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu Müdür Yardımcısı Erdal Pekşen, Bulancak İmam Hatip Ortaokulu Rehber Öğretmeni Asude Çağla Pekşen ve Nazan Çimen, Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Tülay Aydın kendi alanlarında ve ilgili mevzuat çerçevesinde öğrenci taşıma uygulaması kapsamında görevli araç sürücülerine eğitim verdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.