‘Çocuklarımız bu ülkenin geleceğidir’

GÜNDEM 24.09.2021 - 17:26, Güncelleme: 24.09.2021 - 17:26 5401+ kez okundu.
 

‘Çocuklarımız bu ülkenin geleceğidir’

Giresun İl Müftüsü Ramazan Topcan, İlçelerde yürütülen hizmetlerde rehberlik yapmak üzere İlçelere yönelik ziyaretlere devam ediyor.
Bu bağlamda Görele İlçesine yaptığı ziyarette İlçe Müftüsü İbrahim Görmüş’ü ziyaret ederek yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı. Daire personelini de ziyaret eden İl Müftü Topcan; “Buralar hizmetin mutfağıdır, planlanma yeridir. Gayretleriniz çok çok önemli. Biz sıradan devlet memurları değiliz. Her birimiz duyarlı olmalıdır. Emeklerinize çok teşekkür ediyorum.” Dedi. 4-6 Yaş grubu Reyyan Kur’an kursunda çocukları ziyaret eden İl Müftü Topcan, burada eğitim gören çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet ederek; ‘Çocuklarımız bu ülkenin geleceğidir. Geleceğimize sahip çıkmak, mutlu yarınlar için Müftülükler olarak üzerimize düşen sorumluluğu biliyoruz. Bu sorumluluk için çalışıyoruz’ dedi. Buradan Şehit Teğmen Furkan Yayla Anadolu İmam Hatip Lisesine geçen İl Müftüsü Topcan, Okul Müdürü Mustafa Kılıç’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Üç farklı sınıfı ziyaret eden Müftü Topcan öğrencilere hitap etti. Öğrencilere; ‘İmam Hatip Okullarını tercihlerinizden dolayı sizleri tebrik için buradayız. Her birinizi kutluyoruz. İmam Hatipli olmak bir şeref olduğu kadar, İmam Hatipli olmak ayni zamanda bir mesuliyettir. Milletimizin sizlerden beklentileri var. Kendinizi gelecek dönemlere göre iyi yetiştirin. Hayal kurmaktan hiç vazgeçmeyin. Zira hayali olmayanın gerçeği olmaz. Doğayı ve insanları sevin. Sevgi olmadan koruyup kollayamayız. Çevrenizde olup bitenlere karşı duyarlı olun. İşinizi bugün yapın ertelemeyin’ dedi. Diyanet Gençlik Merkezini de ziyaret eden İl Müftü Topcan, burada yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında sorumlulardan bilgiler aldı. İkindi namazını Merkez Hasan Ağa Camiinde kılan İl Müftü Topcan, burada cemaate sohbet etti. Özel bir Vakıf tarafından Cami olarak hizmet vermesi istenen yerde de incelemelerde bulunan İl Müftü Topcan, son olarak Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’e nezaket ziyaretinde bulundu. Bir süre baş başa görüşen Müftü Topcan, Başkan Erener’e İlçe Müftülüğünün faaliyetlerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı da ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek İl Müftüsüne teşekkür etti.  
Giresun İl Müftüsü Ramazan Topcan, İlçelerde yürütülen hizmetlerde rehberlik yapmak üzere İlçelere yönelik ziyaretlere devam ediyor.

Bu bağlamda Görele İlçesine yaptığı ziyarette İlçe Müftüsü İbrahim Görmüş’ü ziyaret ederek yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı.

Daire personelini de ziyaret eden İl Müftü Topcan; “Buralar hizmetin mutfağıdır, planlanma yeridir. Gayretleriniz çok çok önemli. Biz sıradan devlet memurları değiliz. Her birimiz duyarlı olmalıdır. Emeklerinize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

4-6 Yaş grubu Reyyan Kur’an kursunda çocukları ziyaret eden İl Müftü Topcan, burada eğitim gören çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet ederek; ‘Çocuklarımız bu ülkenin geleceğidir. Geleceğimize sahip çıkmak, mutlu yarınlar için Müftülükler olarak üzerimize düşen sorumluluğu biliyoruz. Bu sorumluluk için çalışıyoruz’ dedi.

Buradan Şehit Teğmen Furkan Yayla Anadolu İmam Hatip Lisesine geçen İl Müftüsü Topcan, Okul Müdürü Mustafa Kılıç’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Üç farklı sınıfı ziyaret eden Müftü Topcan öğrencilere hitap etti. Öğrencilere; ‘İmam Hatip Okullarını tercihlerinizden dolayı sizleri tebrik için buradayız. Her birinizi kutluyoruz. İmam Hatipli olmak bir şeref olduğu kadar, İmam Hatipli olmak ayni zamanda bir mesuliyettir. Milletimizin sizlerden beklentileri var. Kendinizi gelecek dönemlere göre iyi yetiştirin. Hayal kurmaktan hiç vazgeçmeyin. Zira hayali olmayanın gerçeği olmaz. Doğayı ve insanları sevin. Sevgi olmadan koruyup kollayamayız. Çevrenizde olup bitenlere karşı duyarlı olun. İşinizi bugün yapın ertelemeyin’ dedi.

Diyanet Gençlik Merkezini de ziyaret eden İl Müftü Topcan, burada yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında sorumlulardan bilgiler aldı.

İkindi namazını Merkez Hasan Ağa Camiinde kılan İl Müftü Topcan, burada cemaate sohbet etti.

Özel bir Vakıf tarafından Cami olarak hizmet vermesi istenen yerde de incelemelerde bulunan İl Müftü Topcan, son olarak Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’e nezaket ziyaretinde bulundu. Bir süre baş başa görüşen Müftü Topcan, Başkan Erener’e İlçe Müftülüğünün faaliyetlerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı da ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek İl Müftüsüne teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.